KÖKTAŞ İLÇE MEYDANLARINDA

KÖKTAŞ İLÇE MEYDANLARINDA
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ilçe meydanlarında demokrasi nöbeti tutan hemşehrilerine seslendi

Milletvekili Köktaş, "Aziz milletimiz dünyada eşi benzeri olmayan bir olaya imza attı. Silahlara karşı göğsünüzü siper etti, bombalara karşı geri adım atmadı, eline aldığı taş, sopa ve yangın söndürücülerle tanklara karşı koydu. Milletimiz darbecilere darbe yaptı. Demokrasi kahramanlarımızı hiç bir zaman unutmayacağız" dedi.


AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş Samsun merkez ve ilçelerinde gerçekleştirdiği programlarda meydanları dolduran hemşehrileri ile biraraya gelerek demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.

Milletvekili Köktaş, 15 Temmuz gecesinden itibaren Samsun Cumhuriyet ve ilçelerdeki meydanları dolduran vatandaşlarla birlikte omuz omuza demokrasi nöbeti tutuyor. 
Kavak, Ladik ve Havza ilçe meydanlarında demokrasi nöbeti tutanlara seslenen Milletvekili Köktaş, "Dedelerimiz Çanakkale ve Sakarya destanlarını yazdı, onların torunları da 15 temmuz demokrasi destanını yazdı" dedi.

Kavak, Ladik ve Havza ilçelerinde büyük bir sevinç gösteri ile karşılanan Milletvekili Köktaş, burada demokrasi nöbeti tutanlarla sohbet etti. Gerçekleşen programlarda tüm şehitlerimiz için dualar okunurken, Milletvekili Köktaş ilçelerde birer konuşma yaparak, 15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişimini lanetledi. 

15 Temmuz gecesi TSK'nın içindeki FETÖ terör örgütüne bağlı bir cunta ve etkileri altına aldıkları unsurlar bir kalkışma başlattığını hatırlatan Milletvekili Köktaş,"Bu hain yapı, esas itibarıyla milletimize, milli iradeye, aynı zamanda Başkomutan olan seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Türkiye Cumhuriyeti’nin meşru hükümetine ve vatansever güvenlik güçlerimize karşı darbe girişiminde bulunmuştur. Aziz milletimiz her bakımdan gayrimeşru bu darbe girişimine karşı egemenlik hakkına sahip çıkmış, bu teşebbüsü püskürtmüş ve hain girişimi akamete uğratmıştır." diye konuştu. 

FETÖ'cülerin bugüne kadar milleti kandırdığını, aldattığını belirten Milletvekili Köktaş, "Artık FETÖ denen terör örgütünün başı ve üyeleri kimseyi kandıramayacak. Bunlar tek tek temizlenecek adalet önünde hesap verecekler" diyerek sözlerine şöyle devam etti: "Sözlerimin başında bizlere onurlu bir gelecek bırakmak için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Cenabı Allah'tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Gazilerimize acil şifa, sağlık ve uzun ömürler niyaz ediyorum.
Değerli kardeşlerim; 3 Kasım 2002 tarihinde aziz milletimiz Türkiye'nin makus tarihini değiştirdi. O gün "artık yeter kararda, sözde milletin" dedi ve 3 Kasım'da AK Parti'ye ve onun kurucusu sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdi. Ülkemizin bu geçen zaman içinde nereden nereye geldiğini, Cumhuriyet tarihininde yapılmayan, hayal bile edilemeyen yatırım ve hizmetlerin hükümetlerimiz döneminde nasıl yapıldığına sizler şahit oldunuz. Fakat Türkiye'nin ayağa kalkmaması, hedeflerine ulaşmaması için hep farklı farklı senaryolarla oyunlar oynadılar. İşte 15 Temmuz gecesi de ülkemizin kaderini değiştirmek, tıkır tıkır işleyen ekonomisi raydan çıkarmak, geleceğine darbe vurmak için hainler işbaşındaydı. Ama aziz milletimiz 3 Kasım 2002 'de olduğu gibi "kararda, sözde milletin" diyerek bir kez daha bu şer odaklarına, FETÖ'cülere dur dedi. 
Aslında aziz milletimiz dünyada eşi benzeri olmayan bir olaya imza attı. Silahlara karşı göğsünüzü siper etti, bombalara karşı geri adım atmadı, eline aldığı taş, sopa ve yangın söndürücülerle tanklara karşı koydu. Milletimiz darbecilere darbe yaptı. Demokrasi kahramanlarımız bu anlamda hiç bir zaman unutulmayacak. Rabbim sizlerden razı olsun. Cenab-ı Allah birliğimizi, kardeşliğimizi bozmasın, aramıza nifak tohumu sokmaya çalışanlara fırsat vermesin." diyerek sözlerini tamamladı.

İlçe ziyaretlerinin ardından gece geç saatlerde Samsun Cumhuriyet Meydanı'na gelen Milletvekili Köktaş, sabahın ilk ışıklarına kadar demokrasi nöbetine vatandaşlarla birlikte devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum