Köktaş, İftarda Termelilerle Bir Araya Geldi

Köktaş, İftarda Termelilerle Bir Araya Geldi
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Terme ilçesinde gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen, AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın koordinasyonunda, Terme Belediyesi ve AK Parti Terme İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde ilçe meydanında gerçekleştirilen iftar programı yoğun bir katılım ile yapıldı.

Gerçekleşen iftar programına AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Ahmet Demircan, Hasan Basri Kurt, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Terme Kaymakamı İlyas Gün, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, Mahalle Muhtarları, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, İl ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.
İftar saati öncesi masaları dolaşan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, vatandaşların Ramazan Ayı'nı tebrik etti.

İftar sonrası Termelilere seslenen Milletvekili Fuat Köktaş, "Rabbim bu mübarek Ramazan ayında ibadetlerimizi kabul etsin, Allah'ım birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize zeval getirmesin. Sizlerden aldığımız güç ile biz de Ankara'da sizlere daha çok hizmet edebilmek için milletvekili arkadaşlarımızla birlikte, birlik ve kardeşlik içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Ziyaretlerim kapsamında yine bu meydan da sizlere bir şey söylemiştim. Termemize yapılmak istenen bir yatırımla ilgili süreçte demiştim ki; insan sağlığına zarar veren hiç bir şeyi kabul etmeyiz, onun zemini, zamanı, süreci geldiğinde müdahale ederiz ve Termeli hemşehrilerimizin arzu ettiği istikamete bunu yönlendiririz demiştim. 
İşte geçtiğimiz Cuma günü Ankara'da, benim de katıldığım Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda yapılan İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısında 'ÇED sürecinin durdurulması' kararı çıktı. Hamd olsun bunun mutluluğu ile de bu akşam bir aradayız.
Bu duygu ve düşünceler içinde bu iftar programının düzenlenmesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı Termeli hemşehrilerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Bugün bizleri bir kez daha onurlandırdınız, gururlandırdınız mutlu ve memnun ettiniz. Rabbim de sizleri hep mutlu ve memnun etsin inşallah." diyerek sözlerine son verdi. 

Milletvekili Köktaş ve beraberindekiler daha sonra meydan da bulunan çay ocağında oturarak Termelilerle bol bol sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.