Köktaş iftara katıldı

Köktaş iftara katıldı
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Kardeşlik İftarı”na katıldı.

AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından organize edilen, AK Partili belediyeler ve İl Başkanlıkları tarafından da tüm illerde düzenlenen İftar Programı 
Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi bahçesinde gerçekleşti. 

iftar programına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Çiğdem Karaaslan, Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe teşkilat üyeleri, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, yetim çocuklar ve aileleri katıldı. 

iftar öncesi masaları tek tek dolaşarak gelen misafirlerle sohbet eden AK Parti Milletvekil Fuat Köktaş, yetim ve öksüz çocuklarla da yakından ilgilenerek onları sevdi.

Orucunu yetim çocuklar ve aileleri ile aynı sofra da açan milletvekili Köktaş, Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, huzurumuzu bozmasın, ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.