Köktaş İçin Kurban Kesildi

Köktaş İçin Kurban Kesildi
AK Parti Samsun 3. Sıra Milletvekili Adayı Fuat Köktaş seçim çalışmaları kapsamında gittiği Asarcık'ta ilçe teşkilatı tarafından kurban kesilerek karşılandı.

 Kurban kanı Köktaş'ın alına sürülerek adaylığının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuldu.

AK Parti Samsun 3. Sıra Milletvekili Fuat Köktaş seçim çalışmaları kapsamında Kavak, Ladik, Vezirköprü, Havza ve Asarcık ilçelerinde programlar gerçekleştirdi.
İlçe teşkilatları, esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Adayı Köktaş'a büyük ilgi ve destek gösterildi. 

İLÇE BAŞKANLARI DA ORADAYDI
Köktaş, gösterilen ilgi, alaka ve desteğe teşekkür etti. Gerçekleşen programlara ayrıca, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Ladik İlçe Başkanı Fikrek Baştan, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan, Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, İl Başkan Yardımcısı Nuri Gençtürk, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, İl ve İlçe Başkan Yardımcıları, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Başkanları, mahalle muhtarları ve partililer katıldı.

TEŞKİLATLAR İLE BİR ARAYA GELDİ
Kavak, Ladik, Vezirköprü, Havza ve Asarcık ilçe teşkilatları ile bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş ziyaretlerde yaptığı konuşmasında, "Teşkilatın tozunu toprağını yutan, partimizin başarısı, ülkemizin geleceği için gece gündüz çalışan, milletin derdi ile dertlenen siz değerli teşkilat üyesi kardeşlerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum." diyerek Teşkilatların siyasi partileri ayakta tutan bir omurga gibi olduğunu söyledi.

"BAŞARININ TEMELİNDE AZİM, KARARLILIK VE ÇOK ÇALIŞMA VAR"
AK Parti'nin başarı temelinde azimle, kararlılıkla çok çalışmanın olduğunu ifade eden Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Bu başarı kollektif aklı ön plana çıkarmaktan geçiyor. Çünkü 3 Kasım 2002 öncesine geriye dönüp baktığımız da bir yıl içinde Türkiye de çok anormal olayların yaşandığını görmekteyiz. 2002 de çok büyük krizlerin neden ortaya çıktığını görebiliyoruz çünkü kollektif akıl ön planda değildi. Hissiyatlar hep ön plandaydı. İşte hatırlayın, bir Cumhurbaşkanının bir anayasa kitapçığının fırlatmasıyla, o günkü Başbakan dışarıya çıkıyor, "benim hak etmediğim ifadeler bana kullanıldı bu bir devlet krizidir" diyor ve ülkeyi bir gecede %40 fakirleştirebiliyor. 

"ÜLKE AK PARTİ İLE İLKLERİ YAŞADI"
Yine 2002 öncesinde o bir yıl içinde yaşadığımız olaylara baktığımız da çok anormal tablo ortaya çıktığını gördük. Nedir bunlar diye örnek vermemiz gerekirse; her gün masamızda, soframızda olan ekmeğe bir yılda 4 kez zam yapıldığını, kullandığımız ayçicek yağına 1 yılda 8 kez zam yapıldığını, Şekere bir yılda 13 kez ve 15 kez de tüp gazın zam yapıldığını görüyoruz. AK Parti’den önceki dönemlerde ekonomide ve siyasette yaşanan bu sarsıntılar anlatmakla bitmiyor. Bunlar tarihimizde yaşanmış olaylar. Bunları sakın unutmayın. Eski Türkiye ve Yeni Türkiye arasındaki farkı çevrenize mutlaka anlatın. Geliyoruz 3 Kasım 2002'ye AK Parti iktidarı ile birlikte sanki yeniden bir ülke kuruldu, insanlar yeniden hayata dönmüş gibi oldu. Anında farklı kulvar da giden bir Türkiye oluştu. İnanan, güvenen, disiplinli, azimli, kararlı ve çalışkan insanların "Halka hizmet etmeyi, Hakka hizmet etmeyle" eşit tuttukları için bu başarılar, üst üste geldi ve ülkemiz AK Parti ile son 13 yılda ilkleri yaşadı. 
"7 HAZİRAN SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ"
Her konuşmamızda üstüne basa basa söylüyoruz. Yeni Türkiye'nin, 2023 Türkiyesi'nin inşa edebilmek, atmış olduğumuz temellerin sapa sağlam olması ve üstüne kat kat çıkılabilmesi için 7 Haziran seçimleri çok ama çok önemli. Milletin içinden çıkan yeni bir anayasa ile ve başkanlık sisteminin uygulanmasıyla Türkiye ayağına takılan prangalardan kurtulacak, ülkemiz dünya da vizyoner bir ülke haline gelecektir.
Bunun içindir ki bizlerin ve çocuklarımızın geleceğini düşünmek adına elimizden gelen gayreti, çalışmayı yapmalıyız göstermeliyiz. Bu inanç ve azim sizlerde var. " diye konuştu.


Milletvekili adayı Köktaş son olarak "Birlikte Güçlü Türkiye, Birlikte Güçlü Samsun" sloganını hatırlatarak bu birlikteliği partimizin kuruluşundan bu yana teşkilatlarımızla birlikte gösteriyoruz, inşallah 7 haziran da da bu birlik ve başarıyı göstererek sandıktan zaferle çıkacağız" diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum