Köktaş hız kesmiyor

Köktaş hız kesmiyor
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, İlkadım, Çarşamba ve Vezirköprü İlçelerinde bir dizi programlar gerçekleştirdi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. İl Seçim Koordinasyon Merkezi'nin hazırlamış olduğu programlar kapsamında İlkadım, Çarşamba ve Vezirköprü ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelen Millevekili Adayı Fuat Köktaş, hemşehrilerinin gösterdiği ilgi, alaka ve desteğin kendilerine moral verdiğini 7 haziran seçimlerine giden yolda heyecanlarına heyecan katarak güç depoladıklarını söyledi.

İlkadım İlçesi'nde Bağdat Caddesi'nde esnaf ziyareti, Çarşamba İlçesi'nde Şenyurt, Ataköy, Çınarlık Mahallelerinde açık hava toplantısı, Vezirköprü ilçesinde ise ilçe merkezinde vatandaşlarla biraraya gelen Milletvekili adayı Köktaş, Vezirköprü ilçesinde Gençlik ve Spor Merkezi tarafından gerçekleştirilen "Sağlıklı yaşam için pedal çevir" etkinliğinde yaklaşık 400 çocuk ile birlikte ile birlikte bisiklet sürdü.

Programda ayrıca 15-21 Mayıs tarihleri arasında ilçe yapılan spor şenliklerinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Sporun her yaşta önemli ve gerekli olduğuna vurgu yapan milletvekili adayı Fuat Köktaş, etkinliğe katılan gençlere; "Sporu hayatımızın bir parçası olarak düşünmelisiniz, mutlaka her gün yürümeli yada düzenli olarak bir spor branşını yapmalısınız. Sporcu olmak, sosyal faaliyetlerde bulunmak sizin başarınızın en önemli unsurlarından biridir. Geleceğimiz sizlersiniz, okuyun, çalışın, işinizi severek yapın. Sizlerin başarısı gelecek hedeflerimize ışık tutacaktır" dedi.

Samsun'da son 13 yılda 972,2 milyon TL gençlik ve spor yatırımı yapıldığını hatırlatan Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Bu yatırım gençlerimizin sporu, bilimi ve sanatı keşfetmeleri için tasarlanan gençlik merkezlerine, sağlıklı ve dinamik bir Türkiye inşa etmek için spor tesislerinin ve öğrenci yurtlarının yapımı, onarımı ve ilimizdeki yüksek öğrenim gençliğine öğrenim kredisi ve burs olarak verildi. Ne demiştik "onlar konuşur AK Parti yapar." dedi.

AK Parti iktidarlarının döneminde yapılan hizmetlerden bazı örnekler de veren Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Zorunlu askerlik süresini 18 aydan 12 aya, yedek subay askerlik süresini 15 aydan 12 aya, kısa dönem askerlik süresini 8 aydan 6 aya indirdik. 2002 yılında üniversite öğrencilerine verilen aylık 45 TL bursu artırarak 330 TL’ye yükselttik. 450 bin gencimize kredi verilirken, 340 bini burs, 925 bini kredi olmak u¨zere 1 milyon 265 bin öğrencimize burs veya kredi vermeye başladık.
Artık öğrencilerimiz başörtüsü ile üniversiteye gidebiliyor. Vatandaşlarımız istediği hastanede tedavi oluyor, ilaçlarını sıkıntısız bir şekilde alıyor. 17 bin 615 kilometre yol yapılarak vatandaşlarımız güvenle seyahat edebiliyor. Ne demiştik "onlar konuşur AK Parti yapar." diye konuştu.

Milletvekili adayı Fuat Köktaş ayrıca programları kapsamında yapımı devam eden Vezirköprü Hafızlık Yatılı Kuran Kursu inşaatında incelemelerde bulunurken, ilçede belediye başkanlığı yapmış olan Bekir Özata'yı evinde ziyaret ederek hayır duasını aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.