Köktaş : 'Her Zaman Milletimizin Yanında Olduk'

Köktaş : 'Her Zaman Milletimizin Yanında Olduk'
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında programlar gerçekleştirdiği Tekkeköy İlçesi'nde konuştu.

 Köktaş, "Seçimden seçime halka gidip, seçimden sonra millete sırtını dönenler gibi olmadık. Olmadığımız için halkımız her zaman AK Parti’ye desteğini gösterdi, istikrarına ve istikbaline sahip çıktı" dedi.

Seçim Çalışmalarına Tekkeköy İlçesi'nde sabah kahvaltısı ile devam eden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 19 Mayıs Mahallesi'nde yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen programa katıldı.

"SAHAYI ÇOK İYİ BİLİYORUZ"

Önemli bir sürece girildiğini ifade eden Milletvekili Adayı Köktaş, 7 Haziran'da her seçimde olduğu gibi Samsun'dan yine en yüksek sesi vermek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
Teşkilat üyelerine bu özverili, gayretli çalışmalarından ötürü teşekkür eden Milletvekili Adayı Köktaş, "Sahayı, araziyi çok iyi biliyoruz. Çünkü biz her zaman vatandaşımızın derdiyle dertlendik, sevinciyle sevindik, üzüntüsüyle üzüldük. Seçimden seçime değil her zaman milletimizin yanında olduk. Belirli periyotlarla gittiğimiz ilçelerde esnaf kardeşlerimiz, halkımız bunu bizlere söylüyor, anlatıyor. Yani seçimden seçime halka gidip, seçimden sonra millete sırtını dönenler gibi asla olmadık. Olmadığımız için aziz milletimiz AK Parti'ye ve onun neferlerine destek oluyor, sahip çıkıyor" dedi.

KÖKTAŞ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Tekkeköy 19 Mayıs Mahallesi ve Merkez Caddesi'nde esnaf ziyareti de yapan Milletvekili Adayı Köktaş, kendi işyerinin de Tekkeköy sınırları içinde olduğu için kendisinin de bir Tekkeköylü olduğunu ifade ederek işyerleri sahiplerine "hayırlı işler, bol kazançlar" temennisinde bulundu. Bazı işyerlerinde alışveriş yapan Tekkeköylülerle kucaklaşan, sohbet eden Köktaş, gül dağıttı, çocuklara oyuncak vererek onları sevindirdi. AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş'ın Tekkeköy İlçe programına, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları, Mahalle Muhtarları ve partililer de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum