Köktaş, Hastaları Ziyaret Etti

Köktaş, Hastaları Ziyaret Etti
Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, geçmiş olsun dileklerini ileterek onlara moral verdi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek bazı servislerde tedavi olan hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek onlara moral verdi.

Hasta ve hasta yakınlarının bir isteklerinin olup olmadığını sorarak acil şifalar dileyen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Çok şükür görmüş olduğunuz tedaviyle sizleri böyle sağlıklı görmek beni çok mutlu etti. Çalışmalarımızdan fırsat buldukça bizler sizlerin yanınızda olmaya gayret gösteriyoruz. Rabbim sizlere dert verip derman aratmasın, hastalarımıza bir kez daha Allah'ım dan acil şifalar diliyorum." dedi.

Sohbet ortamında geçen ziyaretlerde geçmişte insanların sağlıkta yaşadığı sıkıntılardan söz eden Milletvekili Köktaş, "Hatırlarsınız hastanelerde odalar koğuş sistemindeydi, şimdi ise birer, ikişer kişilik odalara vatandaşlarımız sağlık hizmetini alıyor. AK Parti iktidarlarından önce yine sizler hatırlarsınız hastanelerde sıra alabilmek için sabah ezanından önce kuyruğa girilirdi. Muayene olabilmek için üç kişi sıraya girer saatlerce beklerdi. Yaşlılarımız ayakta zor dururdu. Zor güç muayene olduktan sonra ilaç almaya gittiğimiz de ilaçlarımızın hepsini alamıyorduk. Bu ve bunun gibi sıkıntıları AK Parti'den önce halkımız hep yaşadı. Çok şükür bugün her alanda olduğu gibi sağlıkta da çok önemli projelere imza atıldı." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.