Köktaş, Gençlere Tecrübelerini Anlattı

Köktaş, Gençlere Tecrübelerini Anlattı
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarına Vezirköprü ve İlkadım ilçelerinde gerçekleştirdiği programlarla devam etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında Vezirköprü ilçesi Gençlik Kolları ve Üniversite Teşkilatı'nın üyeleri ile İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nde biraraya geldi. 

İŞİNİZİ SEVEREK YAPIN

Deneyim ve Tecrübe paylaşımı adı altında gerçekleşen toplantıda konuşan Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 29 yıllık siyasi hayatında yaşadığı tecrübeleri gençlerle paylaştı. Gençlere çok çalışmalarını, disiplinli olmalarını ve verilen görevleri eksiksiz yerine getirmelerini söyleyen milletvekili adayı Fuat Köktaş, "Ne iş yaparsanız yapın, hangi işte çalışırsanız çalışın, mutlaka işinizi severek yapın. Severek yaptığınız işte başarıyı mutlaka yakalarsınız." dedi.

"BİR OKUL GİBİDİR"

Eski dönemlerde zor şartlar altında siyaset yaptıklarını da ifade eden Milletvekili adayı Köktaş, "Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır." anlayışı ile hareket eden AK Parti ise gençleri geleceğe hazırlayan bir okul gibidir" diye konuştu.
Milletvekili adayı Köktaş daha sonra Haber AKS TV'nin Vezirköprü Tarihi Bedesten Çarşısı'ndan canlı olarak yayınlanan programa konuk oldu.

"İNSANA ÖNEM VEREN BİR TÜRKİYE"

İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi üzerinde de esnaf ziyaretleri gerçekleştiren milletvekili adayı Köktaş, yol üstünde karşılaştığı vatandaşlarla da bol bol sohbet etti. Vezirköprü ve İlkadım İlçesi'nde gerçekleştirdiği programlarda konuşan Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 7 haziran seçimlerinin Türkiye için bir dönem noktası haline geldiğini söyledi. Köktaş, "7 Haziran Genel Seçimleri yeni Türkiye'nin inşasını isteyenlerle eski Türkiye'yi geri getirmek isteyenlerin seçimine dönüştü. Bizler 'İstikrarımız sürsün Ülkemiz büyüsün, yeni Anayasa, hizmet, yatırım' dedikçe birileri ise eski Türkiye'nin özlemi içinde olduğunu görüyoruz. Eski Türkiye’yi gençlerimiz hatırlamaya bilir, koalisyon hükümetleri dönemlerini bilmeyebilir. Bunlar çok uzakta olan günler değildi. Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda olduğu gibi diğer her alanda yaşanan sıkıntıları halkımız çok iyi biliyor. Gittiğimiz yerlerde bunları bize anlatıyorlar. Hastane kapılarında yaşadıklarını, kuyruklarda solup giden hayatları milletimiz unutmadı.
İşte 13 yıl önce AK Parti iktidarı ile birlikte eski Türkiye'nin bu karanlık günleri geride kaldı. Artık hedefleri olan, insana önem veren, dünya da söz sahibi olan bir Türkiye var. İnşallah önümüzdeki dönemlerde de hedeflerimizi milletimizin desteği ile yakalayıp ülkemizi daha da yukarılara taşıyacağız." diyerek sözlerine son verdi.

"YAŞANANLARI ÖĞRENMELİSİNİZ"

Milletvekili adayı Fuat Köktaş, ziyaretlerinde özellikle gençlere dağıttığı "Eski Türkiye" adlı 90'lı yılların Türkiye'sini anlatan gazeteyi okumalarını söyleyerek, "Siyasi istikrarsızlık, iflas eden sosyal devlet, tırmanan terör ve kaos, tam gaz süren vesayet, faili meçhuller ve 10 yılda 3 büyük ekonomik krizlerin konu aldığı o günleri anlatan yazı ve küpürlerinin bulunduğu gazetenin gençlerimizin mutlaka incelenmeli ve eski Türkiye'de nelerin yaşandığını öğrenmelidir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.