KÖKTAŞ GENÇ ÇİFTLERİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

KÖKTAŞ GENÇ ÇİFTLERİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Merve ile Ahmet, Zümrenur ile Bahattin ve Özlem ile Onur çiftinin düğün merasimlerine katılarak Yalnız, Bulut, Çiçek, Kargün ve Yavuzarslan ailelerinin mutluluklarına ortak oldu.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, bir akşamda üç düğün merasimine katılarak Yalnız, Bulut, Çiçek, Kargün ve Yavuzarslan ailelerinin mutluluklarına ortak oldu.

Merve ile Ahmet çiftinin nikâh şahitliğini yapan, Zümrenur ile Bahattin ve Özlem ile Onur'un düğün merasimine katılan milletvekili Köktaş, genç çiftlere iki cihan saadeti dilerken gerçekleşen evliliklerin aileler için hayırlar getirmesini temenni etti. 

Düğün merasimlerinde konuşma yapan Milletvekili Köktaş, "Rabbim sevginizi ilk günkü gibi devam ettirsin. Sizleri yetiştiren, bu günlere getiren annenizi, babanızı ve aile büyüklerinizi ara sıra değil, her zaman ziyaret edin. Onlardan öğrenmiş olduklarınızla sizlerde vatanımıza, milletimize hayırlı evlatlar yetiştirin. Bu duygu ve düşünceler ile sizleri bir kez daha tebrik ediyor, mutluluklar diliyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.