Köktaş dert dinledi

Köktaş dert dinledi
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım İlçesi Baruthane Mahallesi'ne teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

7 Haziran seçimleri sonrası seçim çalışmalarında gittiği bölgelere teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım İlçesi Baruthane Mahallesi sakinleri ile biraraya geldi. 

Baruthane Mahalle Muhtarlığı'nı, esnaflarını ve sakinlerini ziyaret eden Milletvekili Köktaş, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Gelen talepleri tek tek not alan Milletvekili Köktaş, çözüm noktasında gerekli mercilerle görüşleri bildirdi.

Sohbet ortamında geçen ziyaretlerde yaşanan süreçle ilgili olarak vatandaşların görüşlerini de dinleyen Milletvekili Köktaş, Türkiye'nin geleceği, milletin huzuru ve refahı için gereken her türlü adımın atılacağını söyledi. 

Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "7 Haziran seçimleri öncesi yaptığımız programlarda ziyaret ettiğimiz bölgelerdeki hemşehrilerimize seçimden sonrada geleceğimize dair söz verdik. Bu anlamda programlarımız kapsamında ilçelerimizde esnaf ve vatandaşlarımızla biraraya gelerek onlara seçimlerde verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyoruz. O günden bu güne varsa bir talepleri onları dinliyoruz. Süreçle ilgili olarak görüşlerini alıyoruz, sohbetlerimizde bunların değerlendirmesini yapıyoruz. Esnaf va vatandaşlarımızın görüşleri doğrultusunda onlara en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.