Köktaş: Değerlerimizi ayağa kaldıracağız

Köktaş: Değerlerimizi ayağa kaldıracağız
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Yeni Türkiye’yi inşa ederken, başta şehirlerimiz olmak üzere, bize ait olan değerleri, ruhu ve özü yeniden ayağa kaldırmak...

AK Parti’nin kadim bir dava olarak en önemli misyonudur" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarına İlkadım İlçesi'nde gerçekleştirdiği programlarla devam etti.
İlkadım İlçe Başkanlığı'nın yaptığı program çerçevesinde Kasaplar Caddesi'nden Kilise Kavşağına kadar olan güzergahta esnaf ziyareti yapan Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, daha sonra Demirciler Yokuşunda bulunan işyerlerini ziyaret etti.
Esnafın sorunlarını dinleyen milletvekili adayı Köktaş, alışveriş yapan vatandaşlarla da bol bol sohbet etti. 

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ve partililerin de katıldığı ziyaretlerde konuşan Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "İnsana rağmen bir kalkınma değil; insanla ve insan için kalkınma, AK Parti’nin şiarı olmuştur." dedi.
Yeni Türkiye’yi inşa ederken, başta şehirlerimiz olmak üzere, bize ait olan değerleri, ruhu ve özü yeniden ayağa kaldırmak, AK Parti’nin kadim bir dava olarak en önemli misyonu olduğunu da sözlerine ekleyen Milletvekili Adayı Köktaş, "AK Parti Hükümetleri, bir yandan geçmişin ihmalini tedavi ederken, diğer yandan, bir gelecek vizyonu ortaya koymanın, bu vizyonun da ilk adımlarını atmaktan kaçınmamıştır. Şehirlerimizin temel ihtiyaçları çok hızlı şekilde karşılanırken, daha
yaşanabilir şehirler imar etmek için de önemli reformlar yapılmış, önemli yatırımlara imza atılmıştır." diye konuştu. 

AK Parti iktidarında her alanda olduğu gibi ekonomide de çarpıcı bir dönüşüm gerçekleştirildiğini ifade eden Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Her alanda olduğu gibi ekonomi alanında da odağa insanı aldık. Tepeden inmeci bir kalkınma modeli dayatmak yerine, girişimcimizin ve çalışanlarımızın potansiyelini harekete geçirecek şekilde uygun bir iklim oluşturduk. Kamuyu gelişmeye engel olan bir yapı olmaktan çıkararak, kolaylaştırıcı bir konuma sevk ettik.
AK Parti iktidarının ekonomi politikalarının ve yönetim anlayışının temelindeki kavram “güven”dir. Elde ettiğimiz tarihi başarıların en önemli kaynağı oluşturulan güven ve istikrar ortamıdır. Bu ortamı 13 yıl boyunca milletimizin desteği ile oluşturduk. İnşallah 7 haziran seçimleriyle birlikte bu yine milletimizin desteği ile gücümüze güç katacak oluşturduğumuz güven ve istikrar ortamıyla birlikte hizmetler ve yatırımlar artarak devam edecektir." diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum