KÖKTAŞ DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI'NDA KONUŞTU

KÖKTAŞ DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI'NDA KONUŞTU
SAMSUN AK Parti milletvekili Fuat Köktaş AK Parti Samsun İl Başkanlığı 70. İl Danışma Meclisi Toplantısında konuştu

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanlığı 70. İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda, Samsun Milletvekilleri adına, Türkiye Büyük Millet Meclis'inde yapmış oldukları çalışmalar, çıkarılan kanunlar, ülke gündemi ve ilimizde yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Köktaş ;                                                           
"Kurtuluş savaşından sonra 15 Temmuz’da 2.inci kez Gazilik şerefine nail olan bir meclis üyesi olarak Milletvekillerimiz adına saygıyla selamlıyorum.
Hak ile batılın, şeref ile zilletin, cehennem ile cennet mücadelesinin adı olan Kerbala'yı, bir tarafta hayat iman ve cihattır diyen Hz. Hüseyin'i ,                     bir tarafta ise Hz. Hüseyin'i ben öldürmedim, Onu Allah öldürdü diyen Yezid'in, bir tarafta kalbimiz Hz. Hüseyin'den yana ama çıkarcı Ömer İbn-i Sa'd'ın bulunduğu ibret dolu bir hadiseyi içerisinde barındıran ,günahları, şirki ve boşa geçirilmiş hayatları geride bırakmak ve anlam merkezli yeni bir hayata uzanan, adını ,Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) hicretin alan hicri yılını tebrik ediyorum, tüm insanlığa ve Müslümanlara hayırlı olmasını diliyorum"sözleriyle konuşmasına başladı. 
 Köktaş daha sonra;                                                                                       
"Değerli arkadaşlarım;
Türkiye bulunduğu coğrafya itibariyle sürekli herkesin gözünün önünde olduğu bir ülke olmuştur. Bunun sebeplerinden bir tanesinde Türkiye”nin doğu ve batı medeniyetleri arasında bir geçiş bölgesi olmasıdır. 
Bu gerçekle hareketten yıllardır terörle ve teröristlerle mücadelemiz devam etmektedir. 
Yurt içinde başta PKK ve onun çukur siyaseti olmak üzere ;DHKPC, TİKKO, TKPML gibi  terör örgütleri, dışarıda, DAEŞ’le verilen mücadele yanında 15 temmuz FETÖ'nün kalkıştığı darbe girişimini bir kez daha lanetliyorum.
Gerek terörle, gerek darbeyle mücadelede, vatanımızın birliğini, bütünlüğünü, korumak insanlarımızın huzur ve refahını sağlamak için canını feda etmiş şehitlerimize Allah’tan rahmet, geride bıraktıkları ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.      
Uzun ve sabırla dinlenen konuşmasında, iktidar olarak mecliste yaptıkları çalışmaları da sıralayan Köktaş, ayrıntılı açıklamalarda bulundu.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.