KÖKTAŞ BABA OCAĞINDA

KÖKTAŞ BABA OCAĞINDA
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, baba ocağı Çarşamba ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelerek 7 Haziran seçimlerinde gösterdikleri destekten ötürü hemşehrilerine teşekkür etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, teşekkür ziyaretlerine baba ocağı Çarşamba ilçesinde devam etti.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Erçal ve ilçe teşkilat üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirilen teşekkür ziyaretlerinde Milletvekili Köktaş'a hemşehrileri yakın ilgi ve alaka gösterdi.

Abdullah Paşa ve Rıdvan Paşa Camii çevresinde bulunan çay ocaklarında hemşehrileri ile bol bol sohbet eden Milletvekili Köktaş, daha sonra cadde üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti, alışveriş yapan vatandaşlardan gelen talep ve sorunları dinleyerek görüşlerini aldı. 

Çarşambalı hemşehrilerine 7 haziran seçimlerinde gösterdikleri destek için teşekkür eden Milletvekili Köktaş, hemşehrileri ile olan sohbetlerde ülke gündemini değerlendirdi.

Son günlerde ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan, milletimizin huzurunu bozmaya yönelik yapılan terör saldırılarını nefretle kınadığını, terörün her türlüsünü lanetlediğini ifade eden Milletvekili Köktaş, "Şanlıurfa, Diyarbakır ve Kilis'te düzenlenen hain saldırılarda şehit düşen polis ve asker kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dilerken, yaralı polis ve asker kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Aramıza nifak tohumları atmaya çalışanlara karşı gün birlik olma günüdür, gün kenetlenme günüdür. Türkiye'nin bütünlüğü, egemenliği ve bağımsızlığı ile milletimizin birliği, kardeşliği, huzuru ve barışı daima güçlü bir biçimde yaşayacaktır." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.