KÖKTAŞ ADANA İLÇE KONGRELERİNDE

KÖKTAŞ ADANA İLÇE KONGRELERİNDE
'ÜLKEMİZE ÇAĞ ATLATTIK'

Cuma ve Cumartesi günü yapılan ilçe kongrelerinin hazırlıklarını yapmak üzere Koordinatörü olduğu Adana'da bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş, bugün gerçekleştirilen Saimbeyli ve Tufanbeyli İlçe Kongrelerine katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, koordinatörü olduğu Adana ilinin Saimbeyli ve Tufanbeyli'nin ilçe kongrelerine katılarak divan başkanlığı görevini yaptı. 
Saimbeyli ve Tufanbeyli İlçe Kongrelerinde partililere seslenen Milletvekili Köktaş, "İktidarımız ile birlikte eğitimden, sağlığa, adaletten, emniyette, ulaştırmadan, enerjiye, toplu konuttan, sosyal yardıma kadar hayata geçirdiğimiz hizmetlerle ülkemize çağ atlattık." dedi. Milletvekili Köktaş sözlerini şöyle sürdürdü:" Bugün gerçekleştirdiğimiz kongremizin, teşkilatımız, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Coşkuyla, birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz eksikliklerimizin tamamlandığı, tazelenip, yenilendiğimiz, tecrübelerimizi paylaştığımız, hedeflerimizi konuştuğumuz olağan programlarımızdan bir tanesidir. Bu birlik ve beraberliğimizin verdiği güçle teşkilatlarımızla birlikte el ele gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vefalı, fedakar ve cefakar teşkilatlarımızın her bir üyesi ile birlikte 15 yılda girdiğimiz 12 seçimden yüzünün akıyla çıktık. 5 genel seçim, 3 yerel seçim, 3 referandum, bir cumhurbaşkanlığı seçiminde milletin hayır duası ve destekleriyle büyük bir başarılar elde ettik. Şimdi önümüzde önemli bir viraj olan 2019 seçimleri var. Bu yeni dönemin için yol haritamız belli. Hedefimiz yüzde 50+1 bu amaç doğrultusunda, gece gündüz demen çok çalışarak yine başarmak. Türkiye olarak üreten, ihraç eden, istihdam ortaya çıkartan, kaliteye ve teknolojiye önem veren bir ülke olarak küresel rekabette giderek daha iddialı bir hale geliyoruz.Bu anlamda ülkemiz, Cumhuriyetimizin 2023 hedefleri doğrultusunda her alanda dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında mutlaka yerini alacaktır. Atılan büyük adımlar, bu hedeflere hızla yaklaştığımızın göstergesidir." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.