Köktaş: 7 Haziran bir milat olacaktır

Köktaş: 7 Haziran bir milat olacaktır
Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "AK Parti, milletimizle birlikte, güven ve istikrar içinde yeni bir atılım dönemine hazırdır.

13 yıldır devam eden reformların ve dönüşümlerin, daha üst seviyelere çıkarılması için 7 Haziran seçimleri önemli bir milat olacaktır." dedi.

AK Parti Samsun Mİlletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba ve Canik ilçelerinde bir dizi programlar gerçekleştirdi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Çarşamba ilçesinin Kuşhane, Çelikli, Damlataş Mahalleleri'nde vatandaşlarla biraraya geldi. Büyük bir coşku ve kalabalık tarafından karşılanan Milletvekili adayı Fuat Köktaş'ı hemşehrileri bağrına bastı. 
Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, oyuncak dağıtarak onları mutlu etti. Çocuklara mutlaka okumaları yönünde öğütlerde bulunan Milletvekili adayı Fuat Köktaş, büyüklerinden eski ve yeni Türkiye'nin arasındaki farklılıklar hususunda bilgi almalarını söyledi.

Milletvekili Adayı Fuat Köktaş ayrıca Canik İlçesi'nde Gülsan Sanayi Sitesi esnafı ile sabah kahvaltısında biraraya bir araya geldi. Yapılan kahvaltının ardından Milletvekili adayı Fuat Köktaş, işyerlerini tek tek ziyaret ederek, işletme sahiplerine ve çalışanlarına "Hayırlı İşler, bereketli bol kazançlar" temennisinde bulundu.

Esnafla kucaklaşan ve sorunu olanların sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Adayı Köktaş, işyerlerine gelen müşterilerle de bol bol sohbet etti.

Kasım 2002’de AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte Türkiye'de yeni bir dönem başladığını hatırlatan Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Bu dönem, milletimizin uzun süredir beklediği değişim ve dönüşümlerin sağlanması için sağlam bir siyasi zemin oluşturmuş, devlet ile milleti yeniden buluşturmuş ve bütünleştirmiştir.
AK Parti, milletimizle birlikte, güven ve istikrar içinde yeni bir atılım dönemine hazırdır. 13 yıldır devam eden reformların ve dönüşümlerin, daha üst seviyelere çıkarılması için 7 Haziran seçimleri önemli bir milat olacaktır.
7 Haziran genel seçimleri, millet hareketi olan AK Parti’nin, 78 milyon insanımız ile birlikte geleceğe daha güçlü ve sağlam adımlarla yürüme seçimidir." dedi.

Hastane, ilaç, maaş kuyruklarının geride kaldığını eğitim de kitap derdinin sona erdiğini ve her alanda büyük hizmetler gerçekleştirildiğini ifade eden Milletvekili adayı Köktaş, 7 haziran da Türkiye'nin geleceği, Yeni Türkiye'nin büyük hedefleri için destek istedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.