Köksoy'dan Deveci'ye salvo

Köksoy'dan Deveci'ye salvo
AK Parti İlçe Başkanı Av. Haluk Köksoy, CHP'li Cemil Deveci'nin açıklamalarına, 'çadırdan yönetim' karşılığı ile cevap verdi.

AK Parti Atakum 51. İlçe Danışma toplantısı Eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Milletvekili Orhan Kırcali, AK Parti İlçe Başkanı Av Haluk Köksoy ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın katılımıyla gerçekleştirildi.

DEVECİ'NİN AÇIKLAMALARINI HATIRLATTI
Kasım ayı boyunca yapılanların paylaşıldığı toplantıda açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Av. Haluk Köksoy, geçtiğimiz günlerde CHP İlçe Başkanı Cemil Deveci'nin, "Atakum Belediyesi'nin emaneten AK Part'ide olduğu” yönünde yaptığı açıklamaya cevap verdi. 

"10 BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPMIŞ BU ZİHNİYET..."
Köksoy, hiçbir AK Parti'li`nin veya AK Parti'li belediyenin emanetçi olmadığını, işinin ehli olduğunu belirterek şunları söyledi: "Ancak kimin ev sahibi olduğu kimin emanetçi olduğunu anlamak için de Atakum`un kuruluşundan bu güne göz atmakta fayda olduğunu düşünüyorum. 1994 yılında belde belediyesi olarak kurulan Atakum Belediyesi'nde 10 yıl belediye başkanlığı yapmış bir zihniyet bu belediyeyi emanetçi olarak çadırdan yönettiğini düşünürken bin-iki bin nüfuslu Atakent, Altınkum, Çatalçam, Taflan belediyeleri dahi kendi belediye binalarını yapmışlardı? Bu güzel şehre bir hizmet binası kazandırmak bile AK kadrolara nasip olmuştur. Baştan AK Parti seçmeni olmak üzere Atakum seçmeni işi ehline vermesini bilir. İşin ehlininde “AK Kadrolar” olduğunu bizzat millet tarafından kurulmuş ve millete mal olmuş AK Parti'li kadrolar olduğu yine bu millet tarafından çok iyi bilinmektedir. Nitekim bu millet 2014 yılında Atakum Belediyesi emanetçisinden alıp millete mal olmuş AK Parti'ye AK kadrolara teslim etmiştir.” 


Şenol Üstün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.