Koalisyon Dönemi Türkiye'de Sona Ermiştir

Koalisyon Dönemi Türkiye'de Sona Ermiştir
AK Parti Milletvekili Adayı Devlet Eski Bakanı Ahmet Demircan seçim çalışmalarına Vezirköprü ilçe merkezinde devam etti.

Sabah kahvaltısını geniş bir katılımla Seçim Koordinasyon Merkezinde yapan Demircan, partililerle ve vatandaşlarımızla sohbet etti. 

Konuşmasında Demircan, koalisyon hükümetlerinin başarılarından bahseden Kemal Derviş'e atfen '2001'de Başbakan yetkileriyle donatılarak Bakanlık koltuğuna oturtulan Sayın Derviş, koalisyonun yararlı olacağından bahsediyor ama kime hayrı dokunacağından bahsetmiyor, bundan fayda sağlayan Uluslararası para baronları mı yoksa aziz milletimiz mi? IMF, kaşıkla gönderdi, kepçeyle geri aldı, kepçenin sapını da Kemal Dervişi'in eline verdirdi. Biz IMF'nin ne manaya geldiğini çok iyi bilmekteyiz. Onun için IMF'ye olan borçlarımızı sıfırladık. Koalisyon, direksiyonuna birden fazla şoförün oturduğu araba gibidir. Biri sağa kırarken diğeri sola çeker, maazallah araba ilk virajda takla atar. 

Daha geçtiğimiz haftalarda İtalya'da ekonomik istikrarın önünde büyük bir engel olduğu gerekçesiyle koalisyon yasaklandı. İngiltere'de ise İngiliz halkı daha önce koalisyonla iş başına getirdiği Cameron'u son seçimde tek başına iktidar yaparak istikrarı koruma çabası içine girdi.' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin yeni bir maceraya tahammülü olmadığını belirten Demircan, 7 Haziran'da halkımızın istikrara ve daha güçlü Türkiye'ye oy vereceğine olan inancını vurgulayarak sözlerini tamamladı.
© 2015 Microsoft Koşullar Gizlilik ve tanımlama bilgileri Geliştiriciler Türkçe

    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.