KIZILIRMAK MAHALLESİ'NDE ASFALT ÇALIŞMASI

KIZILIRMAK MAHALLESİ'NDE ASFALT ÇALIŞMASI
BAŞKAN ŞAHİN: KIZILIRMAK MAHALLEMİZDE YOLLARIMIZ ASFALT OLACAK

Bafra Belediyesi Doğal gaz çalışmaları tamamlanan ilçenin Kızılırmak Mahallesinde hummalı bir çalışma başlattı. Çalışma ile ilk etapta bazı cadde ve sokakların asfaltları kazındı. Kaldırım çalışmalarına başlandı. Kaldırım çalışmalarının tamamlanması ile asfalt çalışmalarına geçilecek.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “Kızılırmak Mahallemizde doğal gaz çalışmaları tamamlanmıştı. Bu yaz yoğun olarak Gençlik Caddemizden başlattığımız çalışmalar kapsamında Fevzi Çakmak, Kemalpaşa, Mevlana, Alparslan, Gazipaşa, G.O. Paşa, Sanayi sitesi bölgelerimizde asfalt ve kaldırım çalışmalarımızı devam ettirdik. Büyük pazarımızın da olduğu Kızılırmak Mahallemizde ise önce zemin çalışması yaptık. Bazı cadde ve sokaklarımızda asfaltı tamamen kazıdık. Bu çalışmalardan sonra kaldırım çalışmalarına başladık. Tamamlandığında ise asfaltlama yapacağız. Yaz döneminde 50.000 Tona yaklaşan asfalt çalışması yaptık. Kızılırmak ve Dededağı mahallerimizde çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: Doğal gaz çalışmaları yılın her mevsiminde yapılabiliyor. Biz ise asfalt yapmak için yaz mevsimini beklemek zorunda oluyoruz. Bu nedenle yollarımız da bozukluklar devam etmiş oluyordu. Hemşerilerimiz bu gecikmelerden dolayı oldukça mağdur oldu. Biz bu yaz yol problemini en aza indireceğimizi söylemiştik. Çok şükür bu sözümüzü tuttuk. Hemşerilerime sabır, destek ve hoşgörüleri için çok teşekkür ediyorum. Asfalt, kaldırım ve beton yol çalışmalarımız 2018-2019-2020 yıllarında da özellikle yeni mahalle olan köylerimizde devam edecek. Tüm bu çalışmaları planladık. Bugünden yine sözümüzü veriyorum. 2018 yılında şehir merkezimizde yol problemi hemen hemen hiç kalmayacak.  Yeni mahallelerimizde ise yoğun bir şekilde beton yol çalışmasına devam edeceğiz. 8 yılda 30 yılda yapılandan daha çok asfalt, kaldırım ve beton yol yaptık. Planlamasını yaptığımız 3 yılda ise kendi rekorlarımızı kıracağız. “ dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum