KIZILAY'DAN TEŞEKKÜR

KIZILAY'DAN TEŞEKKÜR
Kızılay'dan rekor bağışa teşekkür

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, 1453 Fatih Spor kulübü öncülüğünde pazar günü gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türk Kızılayı'nın yürütmüş olduğu kan hizmetleri çalışmaları kapsamında pazar günü 1453 Fatih Spor Kulübü öncülüğüne gerçekleştirilen 'Kan Bağışı' kampanyasından dolayı teşekkür ziyaretinde bulunan Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, "Mahallelerde yapılan bu tür organizasyonlar arasında 1453 Fatih Spor Kulübü bu yıl rekora imza attı" dedi. 1453 Fatih Spor Kulüp Başkanı Tonguç Ali Anıl ve Fatih Mahallesi Muhtarı Yaşar Keklik'in nezdinde tüm bağışçılara ve mahalle sakinlerine teşekkür eden Yıldırım, şunları söyledi; "Fatih Spor kulübü öncülüğünde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına her yıl olduğu gibi bu yıl yine yoğun bir katılım yaşandı. Diğer mahallelerimizde de yapılan kan bağışlarını göz önüne alırsak en yüksek kan bağışının yapıldığı yer Fatih Mahallesi oldu. Bu anlamda bu çalışmanın diğer mahallelerimizde de örnek olmasını temenni ediyoruz."

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren 1453 Fatih Spor Kulüp Başkanı Tonguç Ali Anıl, "Kulüp olarak sosyal sorumluluk projelerine önem veren bir yapıya sahibiz. Bu anlamda her yıl olduğu gibi bu yılda Türk Kızılayı ile ortaklaşa bir kan bağışı organizasyonu gerçekleştirdik. Katılımın diğer yıllara göre daha fazla olduğu organizasyonumuz rekor bağış sayısına ulaşmak ise bizleri ayrıca mutlu etti. Bu vesile ile tekrar kan bağışı organizasyonumuza katılarak kampanyamıza destek veren tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, ziyaret sonrasında 1453 Fatih Spor Kulüp Başkanı Tonguç Ali Anıl ve Fatih Mahallesi Muhtarı Yaşar Keklik'e Türk Kızılayı logolu fincan takımı hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.