Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

KIYAMET SAVAŞLARI 

Temeli Siyonizme dayanan ülkemiz üzerinde YAHUDİ İNGİLİZLER tarafından yönetilen YIKIM hareketlerinin ana kaynağı burada toplanmıştır.  Ana hatlarını TRT 1 de izlediginiz,PAHİTAHT ABDÜLHAMİD filmindeki ayrıntılarda gösterime sunulan entrika ve oyunlarda görülen, Ülkemiz ve onu idarecisi ABDÜLHAMİD dönemindeki oynanan oyunların gerçek bir tarihin gösterimi oldugudur. 


THEDOR HERZ in Gazeteci kılığındaki faaliyetlerinin, Genelde İngiltere ve ABD de ve Türkiye’ ile diger devletlerdeki Yahudilerin toplanarak Küdüste Devlet olma hayallerini teşvik ederken, En büyük engelin o toprakları elinde bulunduran OSMANLI ve onun Hükümdarı ABDÜLHAMİD hedef alınmıştır. 

Bütün bölünmüşlüge rağmen 5 milyon Km 2 toprak elinde bulunduran OSMANLI Batılılarca HEDEF TAHTASI halinde görülmüş, bütün faaliyetler bu merkezde toplanmıştır. İçimizdeki azınlıklardan ERMENİLERİN de bu işlerde kullanıldığı tarihen bilinen bir gerçektir. HIRISTİYANLAR arasındaki KATOLİK ve PROTESTAN ayrılığına ve birbirlerini KAFİRLİKLE SUÇLAMALARINA rağmen, Roma Papalığının, İstanbul Fener Patrikliginin de kadim hedefi OSMANLI olmuştur. İngiltere siyasetinde Dış işleri bakanlığı seviyesinde görev almış olan Lord Curson’un, Amerika daki 7 milyarder Yahudi ailesinin destekleri ile, HAİN NAUM adlı, Şu andaki ülkemizin en zenginlerinden bir ailenin BÜYÜK BABASI olan zatın telkin ve tavsiye  ve faaliyetleri  doğrultusunda hareket edilerek , ABDÜLHAMİD’i tahttan uzaklaştırmaya yönelik her türlü faaliyetlerde bulunmuşlardır. Bunların içinde SABOTAJ larda dahildir. 

Şimdi işe FİLİSTİN deki görülen vahşetin, PATLAMA  derecesine gelmiş olan bir düdüklü tencerenin GÜN BE GÜN daha da yükselecek hararetle PATLAYACAĞI GÜN BEKLENMEKTEDİR. Bu na da KIYAMET SAVAŞLARI adı verilerek 2023 yılı beklenmektedir.  FİLİSTİNLİLERİN TAŞ ve SOPARALARLA İSRAİLLİ SİYONİSTLERİ karşı yaptıkları direnişlerin , her türlü teknolojik imkanları sahip Yahudilere mu kubalede bulunmasının şu andaki imkansızlığına rağmen, BUNLARA SİLAH VERECEK BİR ÜLKENİN DE BULUNMAMASIDIR. 

ETRAFINDAKİ KABİLE DEVLETLERİNİN ELLERİNDEKİ PETROL ZENGİNLİGİNE RAĞMEN, BATININ KÖLESİ HALİNE GELMİŞ OLMALARI, FİLİSTİNDE 1948 den bu yana sürügelen, KATLİAMLARI göz ardı etmeleri. İNANIYORUZ dedikleri İSLAM DİNİ İLE BAĞLAŞIR YÖNÜNÜN BULUNMADIĞIDIR. ÜMMED olma inancından sapıtılmış, BASSIZ İslam ülkeleri, Millet olma yoluna girmiş, Birbirine bu tip hallerde el kolu bağlı bir şekilde FİİLİ içraatı ve müdahele olmadan, konuyu zamana bırakmışlardır. Kaderin yazdığı YAZGI’da bu ateşi yükselten, her gün daha da artıran İSRAİL’in bu yaktığı ateşin altında kalacağı hakikatı da yakında görülecektir. 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR