Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

KIYAMET SAVAŞLARI

AKP iktidar döneminden evvelki zamana ait bir tespit .Uzun yıllardır uyutulan Türk Dış politikası, ne zaman bir zıtlık çıktı ise o zaman ses veriyor. Diğer zamanlar ise ninnilerle uyutuluyordu. AKP ile DEVRAN DEGİŞTİ, MONŞERLER gitti.

Anadolu(da bin yılı aşkın bir zamandır mekân tutan, Türk milleti, iyi ve kötü günleri ile her şeyi görmüş ve yaşamıştır. Dört kıta üzerinde bir dünya devleti olmuş olan OSMANLI İMPARATORLUĞU, Türk milletinin altın çağı olurken, İç ve dış düşmanların entrikaları sonucu iş Sevr denilen kara güne kadar dayandırılmış, Milli şahlanış ile İSTİKLAL savaşımız bugünkü LOZAN ‘ DA belirlenen sınırlarla ANADOLU’ da kalmıştır.

“Ayıdan Post, Düşmandan dost olmaz “ diyen atalarımızın tespitleri ne kadar doğru ise, günümüzde yaşanan olaylarında bu sözleri doğruladığıdır.

Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı döneminde, İngiltere ziyaretinde bulunan, eşinin, İngiliz Kraliçesini ziyaretindeki bu görüntü. bize neyi hatırlatıyor. “DOST BAŞA,DÜŞMAN AYAĞA BAKAR” İngiliz siyasetinin Türk tarihi üzerindeki etkilerini bilmemek veya bilememek, safdilliğin danışkası olur. Osmanlı İmparatorluğunun yıkılışında İngilizlerin üstlendiği rolleri unutmak mümkün değildir. Amerikanın ANGLO SAKSON’laşmasındaki ,İngilizlerin rolleri birinci derecedir. Hepsinin birlikte SİYONİZ’me hizmet uşakları haline gelmelerinin de, bir tesadüf olmadığı dır,

 

Bu tablo ABD nin İslam âlemi üzerinde oynadığı oyunların sıralanışıdır. TALİBAN-EL KAİDE ve DAİS in kimler tarafından icat edildiği ve İcra edildiğinin göstermektedir. Hepsinin arka planındaki SİYONİZM ve İSRAİL’in” ARZ-I MEVUT” NİLDEN,FIRAT’a kadarki arazileri elde etmesi hesabıdır. Şimdi TURMP ın, SURİYE ve ESED bahanesi ile yaptığı hamlenin nereye varacağı sorusudur. Batının HAÇLI SEFERİ olarak nitelendirdiği hareketin evvelce tasarlanmış bir plan olduğudur.

PKK , PYD derken bütün çabalara rağmen, ele geçirilemeyen Kuzey Suriye topraklarından Türk Silahlı kuvvetleri Teröristleri SOKUP ATMIŞTIR. Hudut GÜVENLİĞİMİZ sağlanmış, satılmış hainlerden ONBİNE YAKINI, kazdıkları çukurlara gömülmüştür. Batı’nın bu bölgedeki PLANI Türk Ordusunun müdahalesi ile BOZULMUŞTUR. Doğu GUTA olayları ile, ESED ‘e müdahale etme bahanesi ile, Harekete geçirilen ABD deniz gücü ile karşılarına çıkacak güçlerin ne yapacakları merak konusudur. KIYAMET SAVAŞLARININ ilk ateşini kim yakacaktır. RUSYA, İRAN, ÇİN doğu ittifakının ne derece ciddi olduğu bu olayla şekil bulacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR