KİTAP SATIŞI VE KERMESİN GELİRİ LÖSAMLI ÇOÇULARA

KİTAP SATIŞI VE KERMESİN GELİRİ LÖSAMLI ÇOÇULARA
Maarif Hareketi kapsamında Samsun'un Atakum ilçesindeki Nene Hatun Anaokulu tarafından “Mutluluğun Kapısını Çal, Bir Kitapta sen Al” projesini gerçekleştirdi.

 

Nene Hatun Anaokulu tarafından okul bahçecinde düzenlenen  etkinlikte kitap satışının  yanı sıra   kermesinden elde dilen geliri Lösemili Çocuklara bağışlandılar. Okul bahçesinde düzenlenen kermese  Vali yardımcısı Hakan Kubalı, Atakum Kaymakam Vekil  Turan Atlamaz ,Atakum İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Turan Coşkun, LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öztürk,Lösemi Milli Eğitim Vakfı öğretmen ve öğrencileri, çevre halkımız ile savaşı yenen aileler ve çocukları, okul Müdürleri,velilerin ve  halkımız yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

KÜÇÜKTE OLSA KATKI SAĞLAMAKTAN ONUR DUYDUK
Açılış yapan  Nene Hatun Anaokulul Müdürü Özlem Tezel,"Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz LÖSAM etkinliği sayesinde öğrencilerimize kitap sevgisi ,yardım etme, paylaşma,farkında olma bilinci aşıladık.  Öğrencilerimizi sosyal sorumluluk bilinciyle yetiştirmeye çalışıyoruz,  Kermes sonunda toplanan yardımlarla hastalıkla mücadele eden çocuklarımıza ve ailelerine küçükte olsa katkı sağlamaktan onur duyduk kermesimize destek veren  tüm velilere, özveriyle çalışan   okul personeline teşekkür ederim "dedi.

BU GÜZEL ETKİNLİĞİN ÇOK ANLAMLI OLDUĞUNU GÖRDÜM
Atakum Kaymakam Vekil  Turan Atlamaz, ise," Nene Hatun Anaokulu tarafından yapılan bu güzel etkinliğin çok anlamlı olduğunu gördüm. Böyle bir etkinlikte olmaktan mutluluk duydum. LÖSAM derneği yetkililerine ve okul çalışanlarına teşekkür etmeden geçemeyeceğim.Bu gibi güzel etkinliklerinden diğer okullarımızda devam etmesini talep ediyorum "diye konuştu.   

KİTAP SATIŞI VE KERMES ETKİNLİĞİNDEN DOLAYI KUTLUYORUM,
Vali Yardımcısı  Hakan Kubalı," Nene Hatun; Kurtuluş Savaşımızda cepheye kağnıyla taşıdığı cephanenin üzerine ıslanmasın diye  bebeğin battaniyesini örten  Kuva-yi Milliye'nin kadın neferlerinden birisidir. Adını bu kahraman kadınımızdan alan, Nene Hatun Anaokulunu Lösemili çocuklar yararına düzenlediği kitap satışı ve kermes etkinliğinden dolayı kutluyorum, okulumuzun başarılarından dolayı onur duyuyorum "dedi.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.