KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR
Lovelet Outlet 2. Canik Kitap Günlerine Ev Sahipliği yapıyor

Lovelet Outlet, geçen sene birincisinin gerçekleştirildiği Canik kitap günlerine bu sene de ev sahipliği yapıyor. Yayın evleri ve yazarlar okuyucularıyla Lovelet Sanat Galerisinde bir araya gelecek. Gerçekleştirilen organizasyonun amacı Kitap sevgisini artırmak ve okuma alışkanlığı sağlayıp bu alışkanlığı devam ettirmektir.

28-29-30 Ekim olarak 3 gün boyunca 11 ayrı yazar ve birçok yayın evi Lovelet Sanat Galerisinde ağırlanacak. Galeride Okuyucu ile buluşacak yazarlar ise şöyle Kahraman Tazeoğlu, Sinan Yağmur, Selçuk Alkan, Adrem Özbay, Bilal Sami Gökdemir, Nihat Gökmen, Kenan Koç, Okay Tiryakioğlu, Gülce Demirkaya, Merve Özcan ve Habib Demirel.

Lovelet Outlet’te Pamela Mini Konseri ve İmza Günü

Lovelet Outlet Etkinliklerine hız vererek devam ediyor.. Alışveriş Merkezi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Pamela'yı ağırlamaya hazırlanıyor. Son zamanlarda Ümit Besenle yaptığı düetle Sosyal Medyayı sallayan pamela Kendine has yorumu ve giyim tarzıyla Lovelet Outlet’te sevenleriyle buluşacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Samsunlularla kutlayacak olan Pamela hem vereceği mini konserle kulakların pasını silecek hem de Samsunlu hayranlarına imza dağıtacaktır.

Karadeniz’in en büyük Outlet Alışveriş merkezi olan Lovelet Outlet yaptığı etkinlikler ve 4 mevsim Outlet olma özelliğiyle Karadeniz halkının beğenisini kazanmaya devam ediyor. Tekstilden Mobilya’ya kadar her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yaşam merkezi olan Lovelet Outlet özgün konsepti, göz dolduran mimarisi ve nefes aldıran açık alanlarıyla ziyaretçilerine alışılmışın dışında bir alışveriş keyfi sunuyor.

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.