KİTABINI İMZALADI...

KİTABINI İMZALADI...
10 yaşındaki Elif şiir kitabını imzaladı

SAMSUN'un Havza İlçesi'nde yaşayan ve babası ile birlikte şiir kitabı çıkaran 10 yaşındaki Elif Yüksel, imza günü düzenledi.

Samsun'un Havza İlçesi’nde ilkokul 4'üncü sınıf öğrencisi Elif Yüksel, okuma-yazma öğrendikten sonra şiir yazmaya başladı. Havza'da bir yerel televizyonda program yapan ve aynı zamanda şiir de yazan iki çocuk babası 36 yaşındaki Koral Yüksel'in de desteğiyle küçük kız yazdığı şiir sayısını her geçen gün artırdı. Koral Yüksel, kendi yazdığı 37 şiir ile kızının yazdığı 17 şiiri bir kitapta topladı. 'Küçük adımlar' ismini verdikleri şiir kitabı bu ay yayınlandı. İlk kitabını çıkaran Elif Yüksel, Kütüphaneler Haftası kapsamında eğitim gördüğü İstiklal İlkokulu’nda imza günü etkinliği düzenledi. Elif Yüksel, babası Koral Yüksel ile birlikte okurlara kitabını imzaladı. 

Kitabına olan ilgiden memnun olduğunu söyleyen Elif Yüksel, "Ailemin desteğiyle başaramayacağım bir şey olduğuna inanmıyorum. Herkes gerekli desteği çocuklarına verdiklerinde ülkemizden nice yazarlar, şairler çıkacağını düşünüyorum. Çocukları küçümsemeyin çünkü en büyük yürek çocuklarındır" dedi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.