KİŞİYE ÖZEL ASFALT

KİŞİYE ÖZEL ASFALT
Büyükşehir Belediyesi bir skandala daha imza attı.

Çatalçam bölgesinde yaptığı kanalizasyon çalışmaları nedeniyle bozduğu asfaltlar üç yıldan beri bölge halkını mağdur ederken Belediye yetkililerine yakın kişilerin evlerinin önünden geçen yolların asfaltlanması bölge halkının büyük tepkisini topladı.

SEFER  ARLI'NIN EŞİNİN AKRABASINA KIYAK!
Daha önce de sürekli basının gündeminde olan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı'nın Eşinin akrabası olan ve oğlunun bazı Belediye işlerini aldığı söylenen Avukat Necat Yılmaz'ın yazlığının bulunduğu Mavikent sitesinin önündeki yol asfaltlanırken diğer yollara asfalt dökülmemesi bölge halkı tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

TORPİLSİZLER AFRİKALI MI?
Yaklaşık üç yıldan beri çile çeken Çatalçam bölge halkı hem kanalizasyona kavuşamadı hem de her gün toz yutmaktan kurtulamadı. Ancak Büyükşehir Belediyesine torpil yaptırma gücü olanların evlerinin önünden geçen yollar asfalt yapılmakta. Konuyla ilgili görüşlerine baş vurduğumuz vatandaşlar Allah rızası için yetkililer gelip baksınlar Çatalçam'da bir sokak asfalt yapılmış, aradan beş on sokak geçildikten sonra başka bir sokakta asfalt yapılmış. Torpili olmayıp her gün toz, duman yutmak zorunda kalan vatandaşlar Afrika vatandaşı mı? Merak ediyoruz yorumunda bulundular.

İL BAŞKANI VE MİLLETVEKİLLERİ KONUYLA İLGİLENMELİ
AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yusuf Ziya  Yılmaz'ın sürekli olarak haksız uygulamalarda bulunarak kendi yandaşlarına özel muameleler uygulamasına AK Parti'li yetkililerinin müdahale etmesi gerektiğini belirten vatandaşlar konuyla ilgili AK Parti İl Başkanı ve Milletvekillerini göreve çağırdılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum