KIRSAL MAHALLELERE HİZMET

KIRSAL MAHALLELERE HİZMET
İkiz kırsal mahallelere hizmetler kapsamında Elmacık Mahallesi'nde beton yol çalışmalarına başlandığını belirtti

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz kırsal mahallelere hizmetler kapsamında Elmacık Mahallesi'nde beton yol çalışmalarına başlandığını belirtti.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Elmacık Mahallesi'ni ziyaret ederek mahallede devam eden beton yol çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler aldı.
İkiz ayrıca ziyaret esnasında Kadir Özkurt ve mahalle sakinleri ile de sohbet ederek mahalledeki diğer sorunlar hakkında bilgiler alarak sohbet etti.
 Havza Belediye Başkanı Murat İkiz kırsal mahallelere hizmetler kapsamında Elmacık Mahallesi'nde beton yol çalışmalarına başlandığını belirterek; “Elmacık Mahallemizde yaklaşık 15 bin metrekare beton kullanacağız ve 4 kilometreye yakın bir mahalle içi yolu beton kaplayacağız. Diğer mahallelerimizde de çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Amacımız halkımıza hizmet etmek. Kırsal mahallelerimize olan hizmetlere ara vermeden devam etmekteyiz. İmkânlarımızın el verdiği ölçüde tüm mahallelerimize hizmet etmek için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.