KIRSAL MAHALLE ZİYARETLERİ

KIRSAL MAHALLE ZİYARETLERİ
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz kırsal mahallelere ziyaretler kapsamında Kocaoğlu Mahallesini ziyaret etti

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Kocaoğlu Mahallesini ziyaret ederek mahallede incelemelerde bulundu.
Havza Belediyesi tarafından Kocaoğlu mahallesinde yapılan parke ve beton yol çalışmalarını inceledi ve Muhtar Hasan Verimli’den mahallenin sorunları hakkında bilgiler aldı.
Burada Mahalle Muhtarı Hasan Verimli ve mahalle sakinleri ile görüşen İkiz mahalledeki çalışmaların yüzde 98’inin tamamlandığını belirterek; “İnşallah yaşılar başlamadan mahallemizdeki çalışmaları bitireceğiz. Bir mahallemizi daha yazın tozdan kışın çamurdan kurtarmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Havza Belediyesi olarak elimizden geldiğince mahallelerimize hizmet götürüme çabası içerisindeyiz. İnşallah tüm mahallelerimize bu hizmetleri götürmenin gayreti içerisindeyiz. Bizler hizmeti mahallemize getirdik. Bundan sonraki görev mahalle sakinlerimizin. Yapılan yolların korunması ve temizliğinde bizlere yardımcı olmaları yapılan hizmetin kalıcı olmasını sağlar.”dedi.
Mahalle Muhtarı Hasan Verimli ise yapılan çalışmalar ile mahallede yol sorunu kalmadığını belirterek; “Gerek Havza Belediyemiz gerek ise Büyükşehir Belediyemiz tarafından her türlü hizmeti aldık ve almaya devam ediyoruz. Tüm komşularım adına Havza Belediye Başkanımıza, Samsun Büyükşehir Belediyemize  ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.”dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.