KIRMIZI ŞİMŞEKLER UMUT VERMEDİ!

KIRMIZI ŞİMŞEKLER UMUT VERMEDİ!
TFF 2.Lig Beyaz Grupta şampiyonluk ihtimali kalmayan Yılport Samsunspor dün Manisaspor'a konuk oldu.

2-1 gibi bir skorla gençlerden oluşan rakibini mağlup etmeyi başarsa da oyun olarak tat vermeyen Yılport Samsunsporlu futbolcular play off için umutlanan taraftarlarını endişelendirdi. 

BU NASIL SAMSUNSPOR?
Kısır oyun isteksiz bir mücadele ile genç bir ekipten kurulu rakibi karşısında bazen aciz kalan Yılport Samsunspor, play off için iyi bir görüntü çizmedi. Play off'lardaki muhtemel rakipler farklı skorlarla haftayı tamamlarken Yılport Samsunspor Manisa'da izleyenleri endişelendiren bir oyun ortaya koydu. Ligin en iyi kadrosuna sahip olan Yılport Samsunspor kulübü, şampiyonluğu kaybetmenin yanısıra bir de play off'larda üst lige çıkmayı başaramazsa koskoca bir şehir hüzne boğulacak.

ROTASYON TAKIM OYUNUNA FAYDA SAĞLAMADI
Bulunduğu ligin en iyi ve en geniş kadrosuna sahip olan Yılport Samsunspor kulübünde play off hazırlıkları devam ederken teknik direktör İsmet Taşdemir, rotasyona yaparak yedekte kalan bazı oyunculara ilk 11'de yer vererek kendilerini göstermesini istedi. Ancak yedek kalmış oyuncuların bazılarının devre arasında umutlarla transfer edilen oyuncular olması gözlerden kaçmadı. Kendilerini göstermek için daha çok bireysel bir oyun sergileyen oyuncular takım oyunu oynamakta çok zorlandı.
Mert Varıcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.