KIRMIZI ŞİMŞEKLER ÜÇ PUAN AVINDA!

KIRMIZI ŞİMŞEKLER ÜÇ PUAN AVINDA!
Yılport Samsunspor bugün 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde deplasmanda Yeni Çorumspor'a konuk olacak.

Geçtiğimiz hafta Sarıyeri net ve güzel bir futbolla 3-0 mağlup eden Yılport Samsunspor, bugün saat 13:30'da deplasmanda Karadeniz ekibi Yeni Çorumspor'a konuk olacak. Puan kaybına tahammülü olmayan Yılport Samsunspor, kritik mücadeleden 3 puanı alarak yoluna kayıpsız devam edip şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyor.

zonnnnn-15-001.jpeg

FARK 4 PUAN
Önceki hafta Yılport Samsunspor, 19 Mayıs Stadyumu'nda Sarıyer'i 3-0 gibi net bir skorla yenmiş, lider Manisa Futbol Kulübü ise deplasmanda Kırklarelispor ile 0-0 berabere kalmış ve puan farkı 4'e inmişti. Bugün Yeni Çorumspor'u yenerek yine rakibinin puan kaybını bekleyecek olan kırmızı-beyazlılar, ligde geride kalan 15 haftada 11 galibiyet ve 4 beraberlikle 37 puanda bulunuyor. Lider Manisa Futbol Kulübü ise bugün kendi evinde aynı saatte İnegölspor ile karşılaşacak.

wedij-10.JPG

GALİBİYET HEDEFİ
Bugün Yılport Samsunspor'u Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumu'nda ağırlayacak olan Yeni Çorumspor, geçen hafta deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler'e 3-2 mağlup oldu. As oyunculardan Mert Ilıman ve Ertuğrul Sancaktutan kırmızı kart göreren bugünkü mücadelede cezalı duruma düştü. Ligde 15 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik ve 5 yenilgi ile 28 puan toplayan Çorumspor, sıralamada 3. sırada bulunuyor. En yakın takipçisi Sancaktepe'yle arasında 2 puan fark bulunan Çorum ekibi, Yılport Samsunspor'u devirerek çıkışa geçmek istiyor.

hekimfoto-8-001.jpeg

DÜDÜĞÜ ENGİN ÇALACAK
Bugün saat 13:30'da Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan Yeni Çorumspor - Yılport Samsunspor mücadelesini Sakarya bölgesinden klasman hakem Erkan Engin yönetecek. Engin'in yardımcılıklarını Suat Güz ve Mehmet Akıncık yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Sabit Selvi görev alacak. Hakem Erkan Engin, son olarak 2 Aralık'ta Beşiktaş ile İstiklal Mobilya Kayserispor arasında oynanan Süper Lig mücadelesinde dördüncü hakem olarak görev almıştı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.