KIRMIZI ŞİMŞEKLER TUR PEŞİNDE

KIRMIZI ŞİMŞEKLER TUR PEŞİNDE
Yılport Samsunspor bugün Ziraat Türkiye Kupası 5.tur mücadelesi ilk maçında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geliyor. Kırmızı-beyazlılar birinci turda Rize'den avantajlı skorla dönmek istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında karşılaştığı Gümüşhanespor'u 3-0 mağlup eden kırmızı-beyazlılar bugün deplasmanda Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 18:30'da başlayacak. Yılport Samsunspor, rakibini yenerek bir üst tur için avantaj sağlamak istiyor.

anliurfamac-7-001.JPG

3 GOLLE KAZANMIŞTI
Yılport Samsunspor, Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında karşılaştığı Gümüşhanespor'u 3-0 mağlup ederek 4.tura yükselmişti. Yılport Samsunspor'a Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında galibiyeti getiren golleri Ahmethan Köse (2) ve Onur Eriş kaydetmişti.

zonnnnn-15.jpeg

RÖVANŞ 17 ARALIK'TA
Yılport Samsunspor bugün Ziraat Türkiye Kupası 5.tur ilk maçında Rize'den avantajlı skorla dönmek için mücadele edecek. Rivanşı 17 Aralık'ta oynanacak olan kupa maçında Teknik Direktör Eruğrul Sağlam'ın sahaya çıkaracağı ilk 11 merakla bekleniyor. 

hacetmaaccc-9.jpeg

DÜDÜĞÜ MALOK ÇALACAK
Saat 18:30'da başlayacak olan Çaykur Rizespor - Yılport Samsunspor mücadelesini hakem Emre Malok yönetecek. Malok'un yardımcılıklarını Erkan Akbulut ve Ali Tuna yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Efe Tanrıverdi görev alacak. 

32d2wed-2.jpeg

MERAK EDİLİYOR
Bugün oynanacak olan mücadelede gözler Yılport Samsunspor'un 22 yaşındaki genç golcüsü Ahmethan Köse'nin üzerinde olacak. 22 yaşındaki genç oyuncu, sonradan dahil olduğu Yılport Samsunspor'un Gümüşhanespor'u 3-0 mağlup ettiği Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında gösterdiği performansla alkış amıştıı. Çalım denemelerinden başarıyla ayrılan genç oyuncu, takımı ileride hareketlendiren isimlerdendi. Bulduğu pozisyonları en iyi şekilde değerlendirmeye gayret eden Köse, güzel futbolunu attığı iki golle taçlandırdı. Köse'nin bugün oynanacak olan Çaykur Rizespor mücadelesindeki performansı merak ediliyor.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.