KIRMIZI ŞİMŞEKLER' REŞMEN' ZİRVEYE YÜRÜYOR!

KIRMIZI ŞİMŞEKLER' REŞMEN' ZİRVEYE YÜRÜYOR!
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yılport Samsunspor, dün deplasmanda Niğde Anadolu Futbol Kulübü'nü devirerek adeta gövde gösterisi yaptı.

Yılport Samsunspor deplasmanda konuk olduğu Niğde Anadolu Futbol Külübü'nü 73. dakikada Erkam Reşmen'in golü ile 1-0 mağlup etti. Geçtiğimiz hafta deplasmanda 2 puan bırakan Yılport Samsunspor, mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı maçta kontrolü eline aldı ve rakibini devirdi.

KOLTUĞA GÖZ KIRPTI
Ligde çıktığı son 7 maçta mağlubiyet almayan Yılport Samsunspor, 5 Şubat Stadyumu'nda çıktığı mücadelede ilk yarı pek etkili olamadı. Hücum oyuncularıyla baskı kurmaya çalışsa da devre arasına eşitlikle girildi. Mücadelenin ikinci bölümünde daha etkili bir görüntü çizen Yılport Samsunspor zirve yarışısında çok önemli bir galibiyet alarak Sarıyer'le olan puan farkını yeniden 1'e düşürdü ve koltuğa göz kırptı.

NE VURDU AMA...
Deplasmanda kendilerini yalnız bırakmayan taraftarların desteğiyle rakibinin üzerine giden 
Kırmızı Şimşekler aradığı golü 73. dakikada buldu. Niğde Anadolu FK ceza sahasında oluşan karambolde topu çok iyi takip eden Erkam Reşmen nefis şutuyla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

SARIYER PANİKLEDİ
Samsunspor'un nefesini haftalardır ensesinde hisseden Sarıyer, evinde konuk ettiği Kastamonuspor 1966 ile golsüz berabere kalarak şampiyonluk yolunda çok önemli 2 puan kaybetti. Yılport Samsunspor ise deplasmanda galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırdı ve puanını 26'ya yükseltti. 27 puanla hala liderliği elinde bulunduran Sarıyer'de bir panik havası oluştuğu gelen bilgiler arasında.

Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.