KIRMIZI ŞİMŞEKLER LİDERLİK İÇİN SAHADA!

KIRMIZI ŞİMŞEKLER LİDERLİK İÇİN SAHADA!
Yılport Samsunspor bugün 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde ikinci devrenin ilk maçında Gümüşhanespor'u konuk edecek. Kırmızı-beyazlılar maçı kazanması halinde averajla liderlik koltuğuna yerleşecek.

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yılport Samsunspor, ilk yarıyı 40 puanla ikinci sırada tamamlamıştı. Ardından Antalya'da verimli bir kamp dönemi geçiren kırmızı-beyazlılar Samsun'a dönerek Gümüşhanespor maçı hazırlıklarını tamamlamıştı. Bugün ise 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 13:30'da ikinci devrenin ilk maçına çıkacak olan Yılport Samsunspor, rakibini devirerek averajla liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

rizesporkuparovans-8-001.JPG

KAYIPSIZ BAŞLAMAK İSTİYOR
İlk devrenin son maçında 1922 Konyaspor'u 2-0 mağlup eden Yılport Samsunspor, ikinci devreye de galibiyetle başlayarak zirve yarışına devam etmek istiyor. Kamp dönemini verimli geçiren kırmızı-beyazlılar kendi dolu tribünler önünde galibiyete uzanarak taraftarıyla bütünleşmeyi hedefliyor. Dün Manisa Futbol Kulübü'nün deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile 2-2 berabere kalmasının ardından averajla lider olma şansı bulunan Yılport Samsunspor bu fırsatı değerlendirmek için mücadele edecek.

430rikdfm-5.JPG

DÜDÜĞÜ GÜLTEK ÇALACAK
Bugün saat 13:30'da 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan Yılport Samsunspor - Gümüşhanespor mücadelesini Malatya bölgesinden klasman hakem Batuhan Gültek yönetecek. Gültek’in yardımcılıklarını VSezgin Altun ve Eren Özçelik yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Ömer Faruk Gültekin görev alacak. Hakem Batuhan Gültek, son olarak 18 Aralık'ta Göztepe ile Fatih Karagümrük arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde dördüncü hakem olarak görev almıştı.

hacetmaaccc-14-002.jpeg

"BU KARŞILAŞMA BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"
İkinci yarıya güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz diyen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Bir taraftan 3 puan alırken diğer taraftan da taraftarlarımızın keyifle izleyecekleri bir takımı onlara izlettirirken güzel bir oyunla, güzel bir mücadeleyle keyifli bir maç oynamak istiyoruz ki hem kulübün içerisindekiler, başkanı, yöneticisi, teknik adamı, futbolcusu, personeli hem de kulübün kapısının dışarısındaki sizler, taraftarlarımız, halkımız, Samsunspor’u sevenler de gelecek adına umutlansınlar. O yüzden iyi bir başlangıç bizim için önemli ve birçok insanı da yakından ilgilendiriyor. Kazanmak tabi ki bizim için önemli ama sadece kazanmanın yeterli olmayacağı bir maç oynayacağız. Ortaya koyacağımız mücadele, anlayış, futbol kalitesi ve skorun bundan sonraki haftaları da çok olumlu bir şekilde destekleyeceği bir karşılaşma oynayacağız. O yüzden bu karşılaşma bizim için önemli. 

454t6hgjng-10.jpg

TARAFTARA ÇAĞRI
Taraftarlarımızdan da tabi özel bir isteğim var. O stadı dolu görüp burada artık takımla, taraftarla ikinci yarıya hazır, şampiyonluğu sonuna kadar isteyen bir görüntüyü görmek istiyorum. Taraftarımız bir gün ‘bugün de maça gitmeyeyim’ dediğinde takımını yalnız bırakıp bir sıkıntı yaşayacaksak onlar da bu işin vebalini yaşarlar. Biz de tabi ki bu konuyla alakalı yoğun şekilde çalışıyoruz.  Orada herhangi bir eksiklik, ihmali oyuncularımızla paylaşıyoruz. Böyle bir sebepten dolayı sıkıntı yaşamak istemiyoruz. O yüzden taraftarımız bizim için çok önemli. Bugün biz taraftarımızı takımımızın yanında görmek ve her an her saniye olayın içerisinde, takımını destekleyen, hep oyunun içerisinde tutan bir görüntü içerisinde de başlangıç düdüğünden bitiş düdüğüne kadar takımını destekleyen ve takımına katkı sağlayan bir görüntü içerisinde görmek istiyoruz. Bu konuda da isteğimi dile getirdim. Onların da takımlarını görmek için bugünü sabırsızlıkla beklediklerine inanıyorum. İnşallah bize ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapabileceğimiz keyifli bir ortam hazırlayacaklardır diye beklentimi de açıkça ortaya koyuyorum" ifadelerini kullandı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.