ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BÜYÜK AVANTAJ! 2-0

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BÜYÜK AVANTAJ! 2-0
Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde 20. haftada kendi evinde Başkent Akademi Futbol Kulübünü 2-0 mağlup etti. Kırmızı-beyazlılar, en yakın takipçisi Manisa ekibiyle puan farkını ikiye çıkararak liderliğini sürdürdü.

Kırmızı-beyazlılar, 19 Mayıs Stadyumu'nda Başkent Akademi Futbol Kulübüne karşı TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta yirminci maçına çıktı. Zaman zaman stresli geçen maçta, rakibin bulduğu pozisyonlara rağmen iki farklı üstünlük sağlayan Samsunspor liderliğini sürdürdü. Haneye 3 puanı yazdıran goller Gökhan Alsan'ın ayağından geldi.

fotograf-6.jpeg

Yılport Samsunspor, kendi evinde başkent ekibini mağlup ederek 2019-2020 sezonunda on beşinci galibiyetine ulaştı. Maç öncesi aynı puanda olan Manisa Futbol Kulübü, deplasmanda Hekimoğlu Trabzon ile 0-0 berabere kalarak puanını 47'ye yükseltti. Bu sonuçla birlikte zirvede bulunan Yılport Samsunspor, iki puan öne geçerek 49 puanla liderliğini sürdürdü.

fotograf-7.jpeg

ERKEN GOL RAHATLATTI
19 Mayıs Stadyumunda rakibine karşı atak bir futbol sergileyen Yılport Samsunspor, henüz maçın başında bulduğu golle rahatladı. 6. dakikada serbest vuruşta topun başına geçen Gökhan Alsan'ın şutu barajdan sekerek rakip kaleciyi yanılttı ve kırmızı-beyazlılar 1-0 öne geçti. Golden sonra da ataklarını sürdüren Samsunspor, rakip kalede pozisyon bularak skoru artırmayı hedeflerken rakip Başkent Akademi Futbol Kulübü de kontrataklar ile gol aradı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca kırmızı-beyazlılar, 1-0 ile ilk devreyi önde tamamladı.

fotograf-8.jpeg

FORMUNU YÜKSELTİYOR
Yılport Samsunspor ikinci yarıya da kontrollü başladı. Rakibinin üzerine ikinci golü bulmak için giden kırmızı-beyazlılar ataklarını sıklaştırdı. Dakikalar 69. olduğunda sahneye bir kez daha çıkan Gökhan Alsan kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek durumu 2-0 yaptı. Çıktığı son dört maçta da golle buluşan tecrübeli oyuncu, kırmızı-beyazlıları şampiyonluk yolunda rahatlatmaya bugün de devam etti. Rakip Başkent Akademi Futbol Kulübü tehlikeli atakları ile Samsunspor kalesinde gol aradı ancak 19 Mayıs Stadyumu'nda 2-0 galibiyete uzanan kırmızı-beyazlılar, Manisa Futbol Kulübünün berabere kalmasıyla birlikte iki puan öne geçerek liderliğini pekiştirdi.

fotograf-2.jpeg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.