KIRMIZI ŞİMŞEKLER ÇAKMAYA HAZIR!

KIRMIZI ŞİMŞEKLER ÇAKMAYA HAZIR!
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi veren Yılport Samsunspor bugün saat 13:30'da kendi evinde Keçiörengücü'nü konuk edecek.

Kırmızı Şimşekler saat 13:30'da başlayacak müsabakada Keçiörengücü ile çarpışacak. 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak maçta Yılport Samsunspor'un hedefi her zaman olduğu gibi yine 3 puan. Güzel oyun ve skorla taraftarını mest etmek isteyen Kırmızı Şimşekler antrenmanlarını disiplinli ve keyifli biçimde tamamlandı. Başlama düdüğünü sabırsızlıkla bekleyen Taner Taşkın'ın öğrencileri zorlu sınav öncesi kendinden emin.

YUVADA 1 KERE ÜZÜLDÜ
Bu sezon kendi evinde oynadığı 5 maçta sadece 1 kez mağlubiyet Samsunspor'un 4 galibiyeti bulunuyor. Sahasında oynadığı maçlarda rakip filelere 7 gol kaydedip kalesinde 4 gol gören Kırmızı Şimşekler'in iç saha karnesinde 12 puanı bulunuyor. Kendinden emin şekilde Keçirengücü'nü konuk edecek olan Yılport Samsunspor, taraftarının desteğine güveniyor.

DEPLASMAN GRAFİĞİ ORTADA
Keçiörengücü'nün bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberliği bulunuyor. Deplasman maçlarında 5 gol atıp 6 gol yiyen Ankara ekibi, Yılport Samsunspor'u deplasmanda devirerek güven kazanmak ve ilk 5 hedefini sürdürmek istiyor.

YİNE PANTER OLSA..
Zirve yarışını Sarıyer'le sürdüren Yılport Samsunspor konuk ettiği Keçiörengücü'nü yenerek puanını 29'a çıkarmak isterken bir yandan da Bayrampaşa'dan haber bekleyecek. Bayrampaşa kalecisi Veysel Sapan'ı bir türlü geçemeyen Kırmızı Şimşekler, aynı performansı bugün de bekliyor. Yılport Samsunspor'un birçok pozisyona rağmen sahadan 0-0 eşitlikle ayrıldığı Bayrampaşa, bu kez Sarıyer'i konuk edecek. Keçiröengücü mücadelesi kazanılır ve Sarıyer, deplasmanda Bayrampaşa'ya puan kaybederse zirvenin yeni sahibi Yılport Samsunspor olacak.

Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum