KIRMIZI ŞİMŞEKLER BAŞKENTTE ÜÇ PUAN AVINDA

KIRMIZI ŞİMŞEKLER BAŞKENTTE ÜÇ PUAN AVINDA
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta geçtiğimiz hafta şampiyonluk yolunda yara alan Yılport Samsunspor, ligin 31.haftasında Hacettepe'ye konuk olacak.

Geçtiğimiz hafta 19 Mayıs Stadyumu'nda Sarıyer karşısında oldukça kritik iki puan bırakan kırmızı-beyazlı ekip, bugün bitime dört hafta kala Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı'nda Hacettepe ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında Samsun'da oynanan mücadele 2-0 Samsunspor üstünlüğüyle bitmişti.

.png

DEPLASMANDA SON İKİ MAÇ KAYIP
Yılport Samsunspor bu sezon deplasmanda oynadığı 15 maçtan 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ayrıldı. Bu maçlarda rakip filelere 21 gol atıp kalesinde 13 gol gören Yılport Samsunspor'un deplasman karnesinde 26 puanı bulunuyor. Yılport Samsunspor son iki deplasman mücadelesinde galibiyete ulaşamadı. Kastamonuspor'a 1-0 mağlup olan kırmızı-beyazlı ekip, Keçiörengücü maçından ise 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı.

zzzzzzzzzzz.png

ÜÇ MAÇTIR KAZANAMIYOR
Ligde 30 puanla on dördüncü sırada bulunan Hacettepe, bu sezon kendi evinde oynadığı 15 mücadelede 6 galibiyet ve 4 beraberlik alırken 5 kez de mağlup oldu. Bu maçlarda rakip fileleri 25 kez havalandırırken 17 kez ise kalesinde gole engel olamadı. İç saha karnesinde 22 puanı bulunan Ankara ekibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bayrampaşa karşısında 3-1 mağlup olmuştu. 

gggggggg.png

DÜDÜĞÜ CEYLAN ÇALACAK
Saat 15:00'de başlayacak maçı yönetecek isim Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından belirlendi. Yılport Samsunspor - Hacettepe mücadelesini A Klasman hakemi Hakan Ceylan yönetecek. Ceylan’ın yardımcılıklarını Ahmet Şimşek ve Baran Eraslan yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Levent Balcı görev alacak. İzmir bölgesi A klasman hakemi Hakan Ceylan, bu sezon ilk kez Yılport Samsunspor'un maçını yönetecek. (Soner Süren)

nnnnnnnn.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.