KIRMIZI KART!

KIRMIZI KART!
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır, belediyelerde yapılan yanlış uygulamaların ve adil olunmamasının yenilenen seçimlerde bu farkın oluşmasının sebebi olarak nitelendirdi.

BAHÇELİ FAKTÖRÜ
Erken seçimin en fazla 1 yıl içinde gerçekleşebileceğini belirten Adnan Bahadır, ''Bu saatten sonra kimse 2023’te seçim olacağını beklemesin. Çok değil, en geç bir yıl sonra seçim olacağı kanaatindeyim. Devlet Bahçeli’nin 2002’de ‘erken seçime gidelim’ dediğini bu toplum unutmuş değil. Bundan 6-7 ay önce Devlet Bahçeli ile ilgili bana gelen bir yazıyı değerli okurlarımla paylaşmıştım. Devlet Bahçeli’nin Tayyip Erdoğan’la beraber olmasının nedeninin Tayyip Erdoğan’ı bitirmek olduğu yönünde çok detaylı bir yazıydı o yazı."

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARI...
Ülkenin yeni bir siyasi yol haritasına girdiğini yazısında açıkça belirten Bahadır, ''Bu seçimle yeni bir siyasi yol haritasına girdik. Bunun müsebbibi de başta AK Partili kaybeden belediye başkanlarıdır, ardından da Cumhurbaşkanı’nın yakın çevresidir. Toplum her şeyin farkında kimin ne yaptığını, kimin kiminle düşüp kalktığını, kimin nereye ne kadar para harcadığını çok iyi biliyor. Basının tamamını satın alsanız da karşınızda yayın yapacak basın organları olmasa da toplum neyin ne olduğunu çok iyi anlıyor ve sandığa gidince de gereğini yapıyor."

Adnan Bahadır'ın, yenilenen seçimle ilgili olarak kaleme aldığı "Erken Seçime Hazır Olun" başlıklı yazısını okumak için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum