KIRMIZI-BEYAZLI OYUNCULAR MİNİKLERLE BİR ARAYA GELDİ

KIRMIZI-BEYAZLI OYUNCULAR MİNİKLERLE BİR ARAYA GELDİ
Yılport Samsunspor Başkan Yardımcısı Emin Kar, Basın Sözcüsü Suat Çakır ve oyuncularından Enes İslam İlkin ile Nurullah Aslan minik öğrencilerle buluştu.

Sakarya İlkokulu 3-D ve 3-E sınıfı öğrencileri ile sınıf öğretmenleri Afife Boyar ve Derya Sağlam’ın oluşturduğu ‘Değişim Bir Adımla Başlar’ projesi kapsamında Yılport Samsunspor Başkan Yardımcısı Emin Kar, Basın Sözcüsü Suat Çakır ve oyuncularından Enes İslam İlkin ile Nurullah Aslan minik öğrencilerle buluştu.

Okul müdürü Mehmet Saka’nın da bulunduğu etkinlikte öğrenciler kendi imkanlarıyla aldıkları Samsunspor formalarını, Enes İslam İlkin ve Nurullah Aslan’a imzalattı. Ardından okul müdürü Mehmet Saka, oyuncularımıza, başkan yardımcısı Emin Kar ve Basın Sözcüsü Suat Çakır’a nazar boncuğu hediye etti. Başkan yardımcısı Emin Kar ve Basın Sözcüsü Suat Çakır ise okul müdürü Mehmet Saka’ya forma ve projeyi gerçekleştiren öğretmenler Afife Boyar ve Derya Sağlam’a atkı hediye etti. 

minikler-(1).jpg minikler-(8).jpg

‘Küfür Etme, Futbolu Kirletme’ 
Futbolcuların okulu ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirten okul müdürü Mehmet Saka, “Öğrencilerimiz satın aldıkları formalarla takımlarına sahip çıkmışlardır. Böylece Samsunsporumuzun ‘Küfür Etme, Futbolu Kirletme’ projesine destek olmak amacıyla ‘Kötü Söz Söyleme, Ağzını Kirletme’ diyerek bu projeyi toplumun her kesimine yaymak istiyoruz” dedi. Öğrencilerin ilgisinden çok memnun kaldıklarını belirten Basın Sözcüsü Suat Çakır ise, Çarşamba günü kendi sahamızda oynayacağımız Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçına bayan öğretmenleri ve öğrencileri davet etti.

minikler-(5).jpg minikler-(4).jpgminikler-(7).jpg minikler-(9).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.