KİRLİ SAHİL DE "SİZİN İÇİN"

KİRLİ SAHİL DE "SİZİN İÇİN"
Geçtiğimiz günlerde uygulamaya konulan, çevreyi kirletenlere ceza kesilmesi, Büyükşehir Belediyesi Zabıta birimleri tarafından yeterince uygulanmadığından Atakum sahilinde kirlilik diz boyu.

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ VAR
Samsun'un Atakum İlçesi Sahil bandında ve mesire alanlarında sağa sola atılan çöpler nedeniyle görüntü kirliliğinin yanı sıra sağlık açısından risk oluşturduğundan çevredeki vatandaşları endişeye sevkediyor. Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi'nin gerekli tedbirleri almasını istiyor. 

HALK BİLİNÇLENDİRİLMELİ
Sahil yolu ve parklardaki kirlilikten rahatsız olan kafe sahipleri ile vatandaşlar, denetimlerini sürdüren zabıta ekiplerinin cezai işlem uygulamasının mantıklı olduğunu ancak, sadece cezai işlemle bu sorunun halledilemeyeceğini, halkı bilinçlendirecek çalışmaların da beraberinde yapılmasının gerekliliğini söylüyor.

SİZİN İÇİN SLOGANINA YAKIŞMIYOR
Atakum Sahil yolundaki çevre kirliliğinin önlenmesi amacına yönelik çöp kutularının daha sık olarak yol kenarlarında bulundurulması, zabıtanın denetimleri, vatandaşların da duyarlı hareket etmeleri, duyarsız olanlara ceza kesilmesi olgularının organize bir çalışmayla gerçekleştirilebileceğine inanan vatandaş bu görüntünün "Sizin için" sloganına hiç yakışmadığı kanaatini taşıyor. Onur Emirza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum