KIRCALI'DAN OKUL ZİYARETİ

KIRCALI'DAN OKUL ZİYARETİ
Samsun Ak Parti Milletvekili Orhan KIRCALI Bafra Anadolu Lisesi'ni ( BAL ) ziyaret etti.

Ahilik Haftası Kompozisyon Yarışması'nda kazanmış olduğu ödülü " Yetim Gülerse Dünya Güler " diyerek Yetim Kardeş Projesi'ne bağışlayan Eslem Sena Kaplan´ ı tebrik ederek hediye takdim etti.

 Vekil Kırcalı, öğrencilerle sohbet eden Kırcalı, öğrencilere "  başarınız sizi rehavete değil daha çok başarıya götüren, motivasyon sağlayan güç olsun " diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"  Yarışmada, ödül kazanan BAL öğrencisi Eslem Sena Kaplan' ın yapmış olduğu davranışı çok güzel olup diğer gençlerimize de örnek olmasını dilerim. Gönlü zengin, akıllı, zeki gençlerimiz Türkiye'miz için çok büyük bir fırsattır. "

 Okul hakkında bilgi alan Milletvekili Orhan Kırcalı; öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyarette Milli Eğitim  Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu da eşlik etti. Vekile yapmış olduğu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür eden Katipoğlu, "  Bafra Anadolu Lisesi, ilçemizin her yönüyle başarılı bir eğitim kurumudur " dedi.

Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş ise Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu' na okullarına gerçekleştirdikleri bu anlamlı ziyaretleri için teşekkür etti. Oktay ZERRİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.