KIRCALI: VATANIMIZ İÇİN CAN VERİRİZ

KIRCALI: VATANIMIZ İÇİN CAN VERİRİZ
Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı anayasa değişikliği referandum çalışmaları kapsamında Salıpazarı ve Atakum ilçelerini ziyaret etti.

   Kırcalı’nın Atakum ziyaretine İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Tozlu, Atakum İlçe Başkan Haluk Köksoy, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı,  Salıpazarı ilçesi ziyaretine ise İl Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Keleş, Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül katıldı. Kırcalı ve beraberindekiler Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı. Kırcalı gittiği her yerde samimi konuşmaları, insanlarla sıcak diyalogları ile büyük takdir ve sevgi topladı. Vatandaşlar Kırcalı’nın anayasa değişikliği hakkında ki görüşlerini aydınlatıcı ve etkileyici bularak. Karar vermemiz kolaylaştırdı dediler.

AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: Milletimize anayasa değişikliğine hayır verdirmek için sürekli yalana ve yanlış bilgiye dayalı bir siyaset yapılıyor. Evet diyenleri denize dökeceğiz ile bu siyaset tehdit ve korkutmaya dönüştü. Milletimiz bunlara gülüp geçiyor. Milletin içinde olmayanlar oturdukları yerlerden konuşanlar milletimizi tanımadıkları için korkutacaklarını yalanlarına kanacaklarını sanıyorlar. Bunun cevabını 16 Nisanda milletimiz sandıkta verecektir.

AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle sürdürdü: Güçlü bir evet çıkacağını görenler şimdi son bir yalana daha başvurdular. Anayasa değişirse Türkiye’de eyaletler olacaklarını söylüyorlar. Cumhurbaşkanımız, başbakanımız, bakanlarımız, bizler ve tüm AK parti ailesi olarak sürekli Cumhuriyetimizden, birlik ve beraberliğimizden, milletimizin ve devletimizin bölünmez bütünlüğünden yana olduğumuzu haykırdık. Bunun mücadelesini verdik. PKK ile mücadelemiz ortadadır. Suriye’de neden olduğumuz bellidir.  Sürekli tek bayrak, tek devlet, tek vatan, tek vatan, dilimiz Türkçedir dedik. Cennet vatanımızı bölmeye çalışan, eyaletlere ayırmaya çalışan kim olursa olsun karşısında 80 milyon vatan evladını bulur. Karşısına dikiliriz. Vatanımız için can veririz. Bunu laf olarak etmiyoruz, kontrollü kaçışlar yapmayız. Bu anlayışımızı 15 Temmuzda gösterdik. Milletimiz gösterdi. Vatanımızın sınırları kanla çizilmiştir. Toprağımızın her karışında aziz şehitlerimizin kanı vardır. Yükselmiş Ayyıldızlı bayrağımız asla inmez. Ezanımızı kimse susturamaz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.