Kırcalı: 'Sözümüzü tutacağız'

Kırcalı: 'Sözümüzü tutacağız'
Dün yapılan AK Parti Samsun mitingindeki coşku ve kalabalık AK Partilileri sevindirdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu;'Samsun'dan 7 milletvekili istiyorum' talimatı verirken, vekil adayları,'Sözümüzü tutacağız' dedi.

MUHTEŞEM BİR KALABALIK
Akşam geç saatlere kadar süren mitinge katılanlar programın sonuna kadar beklemesi ve coşkuları başta Başbakan olmak üzere AK Parti camiasını heyecanlandırırken, Miting sonrası bir açıklama yapan AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Orhan Kırcalı;'Samsun'da bu zamana kadar yapılan en büyük seçim mitinglerinden birine imza attık. Halkımızın coşkusu ve sevgisi gerçekten görülmeye değerdi. Özellikle Bafra ilçemizden bir çok insan Sayın Başbakanımızı görmeye ve müjdeli haberleri dinlemeye geldiler. Bu coşku ve heyecan hem bizi iktidara taşıyacak hem de Samsun'da en az 7 milletvekili ile meclise gideceğiz' dedi.

HALKIMIZ TERCİHİNİ YAPTI
AK Parti'nin yeniden 1 Kasım seçimleri için iktidara yürüdüğünü belirten Kırcalı: 'Mitingimizde muhteşem bir kalabalık ve coşku vardı. Öncelikle tüm hemşehrilerimize en içten samimi duygularımla teşekkür ediyorum. Başbakanımızın açıklamaları halkımızı memnun etti. Vatandaşlarımız huzur ve istikrar istediğini ortaya koyarak, AK Parti'yi tek başına iktidar yapmak arzusu içinde olduklarını gösterdiler. Bizlerde yaptığımız çalışmalarda bunu görüyoruz. Çalmadık kapı, sıkmadık el, kucaklamadığımız vatandaşımız kalmayacak. Ulaşabileceğimiz her insanımıza ulaşıp, seçim beyannamemizi anlatmak için gayret ediyoruz' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.