KIRCALI PROĞRAMINI SÜRDÜRÜYOR

KIRCALI PROĞRAMINI SÜRDÜRÜYOR
AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı bir dizi program kapsamında Samsun ve ilçelerinde ziyaretler yaptı

MİLLETVEKİLİ KIRCALI:  PROBLEMLERE ÇÖZÜM ÜRETiYORUZ

AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı bir dizi program kapsamında Samsun ve ilçelerinde ziyaretler yaptı. Çeşitli programlara katıldı. Milletvekili Kırcalı bu kapsamda Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Samsun Valisi Osman Kaymak ve Büyükşehir belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte Alaçam İlçesi Kızlan Köseköy Grup Mahalle Suyunun açılış törenine katıldı. Milletvekili Kırcalı Bafra Devlet Hastanesi ve TOKİ konutlarının kanayan yarası olan kanalizasyon meselesi için Samsun Büyük şehir belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile görüşerek çözümü için girişimler başlattı. Büyükşehir Belediyesi SASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt ile birlikte Bafra Devlet Hastanesi ve TOKİ Konutlarının kanalizasyon probleminin çözümü için yerinde inceleme yaptı. 

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı 19 Mayıs, Tekkeköy ve Bafra İlçelerinde de çeşitli ziyaretler yaptı. Milletvekili Kırcalı ayıca 19 Mayıs İlçesinde Belediye Başkanı Osman Topalooğlu ve ile Başkanı Av.İtfan Kalaycı ile birlikte esnafları ve 19 Mayıs Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Milletvekili Kırcalı Bafra’da Tadilatta olan Bafra Toplum Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulundu. İtfaiye Haftası münasebetiyle Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanlığınca Bafra İtfaiye Grup Amirliğinde düzenlenen etkinliğe Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ile birlikte katıldı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesini ziyaret etti. On dokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir'i ziyaret ederek Fakülte hakkında bilgiler aldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı yoğun programları içinde Bafra Ticaret ve Sanayi Odasında bir toplantı düzenleyerek çalışmaları hakkında bilgi aldı. 3. Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarında stantları gezdi, üreticilerle sohbet etti. On dokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesinin standını ziyareti sırasında Fakülte tarafından üretilen birinci sınıf organik saf çiçek balı ve altın çilek hakkında bilgiler aldı. Bafra Fatih Ortaokulunun düzenlemiş olduğu 15 Temmuz Şehitlerimizi anma programına katıldı. Vatanın ve milletinin geleceği için seve seve canını feda eden Sevgi Yeşilyurt’un annesine Türk Bayrağı hediye etti. Milletvekili Kırcalı Nuh Tufan’ından sonra insanların yaşamaya başladığı üç yerden biri olarak kabul edilen, Karadeniz'de insanlığın ilk yerleşkesi olan Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisini belediye başkanı Hasan Togar ile ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldık.

AK Parti Samsun milletvekili yaptığı açıklamada şunları söyledi: TBMM tatilde olduğu sürece sürekli Samsunumuz ve ilçelerimizdeyiz. Halkımızın içindeyiz. Kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ediyor, bilgiler alıyor düzenledikleri etkinliklere katılıyoruz. Problemlere çözüm üretiyoruz. Bakanımız, Milletvekillerimiz, Büyük şehir belediye başkanımız ve ilçe Belediye başkanlarımız ile milletimize hizmet etmek için seferberlik halindeyiz. Kongrelerimiz yapılıyor. Teşkilatlarımız taze güçleriyle hizmet ediyor.  Alaçam ve Yakakent ilçelerimiz doğal gaza kavuşacak. 19 Mayıs ilçemizde doğal gaz çalışmaları devam ediyor. Bafra’da eğitim kampüsü kurma çalışmaları başlattık. Sağlık Bakanımız açıkladı Samsunumuz şehir hastanesine sahip olacak. Bafra’da Hükümet konağı yapılacak. Belediyelerimizin yoğun projeleri hayata geçiyor, yollar yapılıyor. Her ilçemizde eğitimden sağlığa, ulaşımdan sosyal donatılara kadar devam eden ve başlayacak olan önemli yatırımlar var. Bafra’da Ağız ve diş sağlığı merkezi için yeni bir bina yapacağız. Devlet hastanesi ve TOKİ konutlarının kanalizasyon problemi çözülecek. AK Parti hükümeti ve belediyeleri olarak hizmet çıtamızı çok yükselttik. AK Parti hükümetimiz Samsunumuzda eğitim, sağlık, ulaşım, denizcilik, haberleşme, hayvancılık, gençlik ve spor, adalet, tarım ve pek çok alanda 15.yılda 21. Milyar liralık yatırım yapılmış ve hizmetler sunmuştur. Bu bir rekordur.  İnşallah Samsunumuz ve ilçelerimizde halkımızın beklentileri bir bir gerçekleşecek. Problemler çözülecek ve en aza inecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum