KIRCALI: 5 EKİM TARİHİ BİR GÜN OLACAK

KIRCALI: 5 EKİM TARİHİ BİR GÜN OLACAK
AK parti Samsun milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı seçim çalışmalarına Bafra ve Alaçam’da esnaf ziyaretleri ile devam ediyor.

Kırcalı ziyaretleri sırasında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 5 Ekim pazartesi günü Samsun’da yapacağı ilk seçim mitingine de davet yapıyor.

AK parti Samsun milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı “ 5 Ekim 2015 pazartesi gününün tarihi bir gün olacağına mitingimizde ki kalabalığın tabloları süsleyecek muhteşemlikte gerçekleşeceğine inanıyorum. Samsunlu hemşehrilerimiz 17 ilçesi ile Başbakanımızı bir kez daha bağrına basacaktır” Dedi.

AK parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle sürdürdü: Sürekli halkımızın içerisindeyiz. Halkımızı ziyaret ediyoruz. Muhteşem bir ilgi var. AK partiye desteğin arttığını görmekteyiz. Milletimizin 7 Haziranda koalisyon çıkan bir tablodan hoşlanmadığını tespit ediyoruz.  7 Hazirandan sonraki gelişmeler halkımızı rahatsız etmiş durumdadır. Bu nedenle hemşehrilerimiz AK partinin yeniden tek başına iktidar olmasını arzu ediyor. 1 Kasımda oyunu bu yönde kullanacağını bizlere ifade ediyorlar.

AK parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı son olarak şunları söyledi: Başbakanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu 4 Ekimde partimizin seçim beyannamesini açıklayacak ve mitinglere başlayacaktır. Başbakanımız ilk mitingini de Kurtuluş Şehrimiz Samsun’da yapacaktır. Bu Büyük mitingimiz 5 Ekim 2015 Pazartesi günü Samsun Cumhuriyet meydanında yapılacaktır. Aynı gün saat 13.00 den itibaren mitinge katılmak isteyen Bafra’lı hemşehrilerimiz için AK parti Bafra ilçe başkanlığımız önünden araçlar kalkmaya başlayacaktır.  Samsunumuzu 17 ilçemizle birlikte bu muhteşem mitinge davet ediyoruz. 5 Ekim Samsun mitingimizin tabloları süsleyecek bir miting olacağına inanıyorum. Çünkü biz Samsunumuza ve milletimize yürekten inanıyoruz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.