KIRCALI: 25 MART ACILARIMIZLA DOLU BİR TARİHTİR

KIRCALI: 25 MART ACILARIMIZLA DOLU BİR TARİHTİR
AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı BBP Kurucu Lideri ve Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 8.yılı, 1930 Bafrasporun hocaları Sedat Gezer ve İsmail Kurt’un vefatlarının 9.yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AK parti Samsun milletvekili Orhan Kırcalı yayınladı mesajda şunları söyledi: 25 Mart tarihi ülkemiz için acılarla dolu bir tarih olmuştur. Bu tarihte Duruşu, ilkeleri, idealleri ile örnek bir şahsiyet olan devlet ve millet adamı BBP kurucusu ve genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu kaybettik.  Yazıcıoğlu Türk siyasi hayatı ve fikir dünyasında önemli bir yeri bulunuyordu. Hayatını devletine ve milletine adamış, çileli bir ömür sürmüştür. BBP kurucusu ve genel başkanı Şehadetinin 8.yılında rahmet ve şükranla anıyorum. BBP camiasına ve saygıdeğer ailesine bir kez daha sabırlar diliyorum. Mekânı Cennet olsun.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı 1930 Bafrasporun merhum hocaları Sedat Gezer ve İsmail Kurt’un vefatlarının 9.yılı münasebetiyle de şunları söyledi: 25 Mart da yaşadığımız çok büyük acı ise iki masum spor adamının haince bir saldırı sonucu şehit edilmesidir. Sedat Gezer ve İsmail Kurt hocalarımız görevleri başında saldırıya uğramıştır. Aileleri ve spor dünyamız bu acı olay ile yıkılmıştır.  Hiçbir günahı olmayan iki insanımızı, iki değerimizi alçakça bir saldırı ile kaybettik. Bu acıyı unutmak mümkün değildir. İki spor adamımızı rahmet ve şükranla anıyorum. İki merhum hocamızın çok değerli eşlerine, evlatlarına, sevenlerine, spor dünyamız ve 1930 Bafraspor camiasına tekrar tekrar baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekânları cennet olsun. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.