KİRALIK GELİNLİĞE TALEP AZALDI

KİRALIK GELİNLİĞE TALEP AZALDI
Satın alma ile kiralama arasındaki fiyat varkının bir hayli az olması sebebiyle ve kiralanan gelinliklerin her bedene göre onarılmasının ürünlerde yıpranmaya yol açmasından dolayı gelinlik kiralamaya talep azaldı.

 İndirim fırsatını kaçırmak istemeyen çiftler yaz aylarında yapmayı planladıkları düğünler için şimdiden gelinlik alışverişine başladı. 

İNDİRİM PİYASAYI HAREKETLENDİRİYOR

Dream House Mağaza Müdürü Ayfer Kocabıyık, "Gelinliklerde hem model olsun hem de fiyat olsun her şekilde müşteriye hitap ediyoruz. Uygun isteyen müşteriye de pahalı müşteriye de cevap verebiliyoruz. Kiralayan mağazalar var fakat biz gelinlik kiralamıyoruz. Çünkü kiralama ve satın alma arasında fiyat farkı yüksek değil. Kiralama yapan birçok yer de el çiçeği, taç, duvak, kese ve eldiven gibi yan malzemeleri gelinliğin beraberinde müşterilerine vermiyor. Bu sebeplerden ötürü bir dönem artış gösteren gelinlik kiralamada özellikle bu sene büyük oranda düşüş yaşandı. Kiralık gelinliklerin fiyatının neredeyse satılan gelinliklerle aynı olmasının sebebi, kiralık gelinliklerin müesseseye zarar vermesidir. Bir gelinlik birkaç müşteriye onararak veriliyor. Her bayanın kendi vücuduna göre üzerinde çalışma yapan gelinlikler yıpranıyor. Şu günlerde gelinlik satan birçok mağaza indirim yapıyor. Çoğu yerdeki yüzde 25'lik indirimin dışında bir de sezon sonu indirimi uygulanıyor" dedi.

GELİNLİKLER ŞİMDİDEN ALINIYOR

Önümüzdeki yıl için düğün hazırlığı yapan müşterilerimiz sezon sonu indiriminde olunduğu için şimdiden gelinlik almaya başladıklarını kaydeden Dream House Mağaza Müdürü Ayfer Kocabıyık, "Şuanda elimizde 2015 modellerimiz var fakat 2016 yılında düğün planlayan müşterilerimiz indirimden yararlanıp bu senenin modellerini alarak düğün gününü beklemeye başlıyor. Yazın düğün sezonu olması sebebiyle hareketli geçen günlerimiz sezon sonunda da indirimden dolayı hareketli geçiyor. Ocak ayı içerisinde 2016 sezon modellerimiz satışa sunulacak. Bunları bekleyen onlarca müşteri var. Yaz aylarında düğün yapmayı planlayan vatandaşlarımız kışın indirim fırsatından yararlanarak gelinliklere daha ucuz sahip olabiliyorlar." şeklinde konuştu. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.