KİRA SÖZLEŞMESİNİN UZATILMASI TALEP EDİLDİ

KİRA SÖZLEŞMESİNİN UZATILMASI TALEP EDİLDİ
Samsun Spor Eğitim ve tanıtma Vakfı, Nuri Asan Tesisleri ilgili ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir'den bu güzide kulübümüzün de kira sözleşmesini uzatmasını bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Liman Kavşağı ve Bandırma vapuru arasında kalan sahil bandının Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından millet bahçesi olarak ilan edildiğinin hatırlatıldığı açıklamada, "Kamu yararına Dernek statüsünde bulunan ve kentimizin gurur kaynağı olan kulübümüzün ileride bu tür sorunlarla tekrar karşılaşmaması için kentimiz milletvekillerine sayım Valiliği ve büyükşehir belediye başkanına bir çağrıda bulunmak istiyoruz" ifadeleri kullanıldı. Ayrıca açıklamada, Nuri Asan Tesisleri'nin bulunduğu bölgenin "Samsunspor Kamu Yararına Derneği"ne tahsis edilmesi gerektiğinin vurgulandı.

SPORCULARIMIZ MAĞDUR OLACAK
Samsun Tenis İhtisas Kulübü'nün başarılarına değinilen açıklamada, 'Tahliye kararının uygulanması durumunda bir kulüp çatısı altında üst düzey bir Disiplin ve sürekli çalışmanın gerektiği Bu spor dalına genç sporcularımız çalışmalarını ara vermek durumunda kalacaklar ve mağdur olacaklar" ifadelerine yer verildi. Açıklamada son olarak "Samsun'un yöneticilerine ve Samsunlulara ihtiyacımız olan almayı spora destek olmaktır. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir ve Büyükşehir Meclisi'nin konuları bu yönleri ile yeniden değerlendirmesi ve karara bağlanması dileğimizdir" şeklinde çağrıda bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.