KINA GECESİ MAGANDASI TUTUKLANDI

KINA GECESİ MAGANDASI TUTUKLANDI
SAMSUN'da kına gecesinde çıkan kavgayı önlemek amacıyla ruhsatsız tabancayla havaya ateş ettiği sırada 44 yaşındaki..

Celil Yıldız'ın ölümüne, 26 yaşındaki Selçuk Tekinarslan'ın ağır yaralanmasına neden olan İsmail Kaya, teslim oldu. Yıldız, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Olay dün Tekkeköy İlçesi 19 Mayıs Mahallesi Göktürk Sokak üzerinde meydana geldi. M.K. bir hafta önce A.Y.K.'yı kaçırdı. Kızın ailesiyle anlaşınca evlerinin önünde kına gecesi düzenlendi. Eğlence sırasında kalabalık grupla birlikte halay çeken İsmail Kaya, arka tarafta bazı kişilerin kavga ettiğini görünce belindeki ruhsatsız tabancayı çıkartıp ateş etmeye başladı. Halay çekenlerin arasında bulunan Selçuk Tekinarslan, Kaya'nın ateş etmesini önlemek için elini tutmak istedi. Bu sırada halay çeken Celil Yıldız'ın sağ göğüs bölgesinden giren kurşun arka tarafından çıktı. Silahın yeniden ateş almasıyla Selçuk Tekinarslan da sağ göğüs bölgesinden yaralandı. İki yaraladı kanlar içinde yere yığıldı. Bu sırada İsmail Kaya olay yerinden kaçtı.

YOLDA ÖLDÜ

Yaralı Celil Yıldız, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti, Tekinarslan ise kaldırıldığı özel hastanede ameliyata alındı. Polis olay yerinde yaptığı incelemede 6 adet boş kovan buldu. Polis, şüphelinin yakalanması için soruşturma başlatırken, İsmail Kaya olayda kullandığı tabancayla birlikte dün akşam polise teslim oldu. Kaya ifadesinde, "Grup olarak halay çekiyorduk. Arka tarafftan kavga edildiğini görünce engellemek için havaya ateş ettim. Daha sonra bu olay meydana geldi" dedi. Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen İsmail Kaya savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezevine gönderildi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum