'Kimsesizlerin kimsesiyiz'

'Kimsesizlerin kimsesiyiz'
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, ilçe teşkilatı tarafından Yenidoğan Mahallesinde gerçekleştirilen Kahvehane Toplantısında konuştu.

Köktaş, "AK Parti ile birlikte Devletin, kimsesizlerin kimsesi olması sağlandı. Yoksullukla mücadele ederken, tüm yoksullarımıza, muhtaçlara, dezavantajlı kesimlere ulaşma yolunda dünyanın gıptayla izlediği politikaları başarıyla uygulandı" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş seçim çalışmaları kapsamında Yenidoğan Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. İlçe Teşkilatı tarafından Kahvehane Toplantısı adı altında yapılan programda konuşan Milletvekili Adayı Köktaş, "AK Parti 2001 yılında yola çıkarken, öncelikli olarak dört önemli alanda büyük hizmetler yaptı. Eğitim, Sağlık, Adalet ve Emniyet’i, en önemli sorun alanları olarak belirleyen iktidarımız bu alanlarda önemli adımlar atarak insan onuruna yakışan çalışmaları hayata geçirdi." dedi.

12 yıllık AK Parti hükümetleri döneminde, Eğitim'de, Sağlık'ta, Adalet'te ve Emniyet'te en köklü reformlar, tarihi değişim ve dönüşümlerin yaşandığına dikkat çeken Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Türkiye’nin geleceği, umudu olan çocuklarımızın, gençlerimizin en kaliteli, yaygın eğitimi almaları, en modern eğitim imkanlarından yararlanmaları, gelişmiş ülkelerle rekabet edecek bir donanım ve birikime ulaşabilmeleri için eğitime büyük yatırımlar yapıldı.
İnsan onuruna yaraşır bir sağlık sistemini kurmak için sağlıkta sessiz devrim gerçekleştirildi. Milletimizin huzurunu, refahını artırmak adına, adalet ve emniyet alanlarında Türkiye farklı bir kulvara taşındı. Devletin, kimsesizlerin kimsesi olması sağlandı. Yoksullukla mücadele ederken, tüm yoksullarımıza, muhtaçlara, dezavantajlı kesimlere ulaşma yolunda dünyanın gıptayla izlediği politikaları başarıyla uyguladık. Allah'ın izniyle uygulamaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Yeni Türkiye diyoruz, Kalkınmış Türkiye diyoruz, Daima Adalet diyoruz hatta sloganlarımız da da var "Yeni Türkiye Yolunda İkinci Yarı Başlıyor" bugüne kadar yaptıklarımız hep ilk yarıydı. Sosyal devlette, alt yapıda, ekonominin düzeltilmesinde, dış borçların ödenmesinde, Eğitim'de, Sağlık'ta, Adalet'te, Emniyet’te gibi bir çok alanda yapılan hizmetlerin hepsi ilk yarıya ait gerçekleşen bir süreçti. Artık son kırkbeş dakika ya gidiyoruz. Yani ikinci yarı başlıyor. İnşallah yine aziz milletimizin desteği ile ülkemizi hedeflerine doğru taşıyacağız. Ben bugüne kadar bizleri yanlız bırakmayan, destekleyen tüm hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum