Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

KİMLİK 

Günümüz insanındaki bunalım, Kimlik meselesidir. 100 yıllık tarihimiz içinde, Türk milletine MUSALLAT olan gayri milli güçlerin çalışmaları bu konu üzerinde yoğunlaştırılmıştır. İngilizlerin 1915 yılındaki ÇANAKKALE hezimeti, Türk ve İslam milletleri üzerinde sonuç bildirisini, şu şekilde özetlemiştir. 

Yahudi kökenli İngiliz Hariciye nazırı LORD CURSON o tarihteki yenilgi sonrası, İngiliz Lordlar meclisindeki yapılan toplantıda, “Türklerin DİNLERİNE OLAN BAĞLILIĞI ve SAVAŞTA ŞEHİT OLARAK EBEDİ HAYATI KAZANMA İNANÇLARI, ONLARI YENİLMEZ BİR MİLLET HALİNE GETİRMEKTEDİR. BİZ BÜNLARIN BU İNANÇLARINI ELLERİNDEN ALMADIKÇA BOYUNDURUGUMUZ ALTINA ALMAMIZ MÜMKÜN DEĞİLDİR. YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARLA ONLARIN BU İNANÇLARINI ELLERİNDEN ALACAĞIZ. “

Tarihi gelişime baktığımızda, O zamanki Dünyanın en gelişmiş silahları ve Donanması ile ÇANAKKALEYE dayanan 7 İŞGALCİ devlet ABDULHAMİD ‘ savaştan 20 yıl evvel inşa ettirdigi ve Toplarla tahkim ettigi, Bogaz, bu gemilere mezar olmuş, Tabyalar karasal savaşla topraklarımıza ayak basanların sonunu getirmiştir. 

İçimizdeki KİRİPTOLARIN ihanetleri ile Osmanlı İmparatorlugunun mezarını kazanlar devreye girdiginde, Bogazlar açılmış İŞGALCİ, İNGİLİZ- FRANSIZ askerleri Başkentimizi 5 yıl işgal altında tutarak ellerine geçirdikleri değerleri talan etmişler, kendilerine tabi olan ZEVATI hazırladıktan sonra geldikleri gibi geri sessizce geri gitmişlerdir.  Çünki, YOL HARİTASI çizilmiş, LOZAN’ da yapılan anlaşmalar ile, LORD CURSON’un tespitleri devreye sokulmuştur.

TÜRKLERİN İNANÇLARI ELLERİNDEN ALINACAK. MANASINA ANLAYAMADIKLARI BİR DİN İNANCINA ZORLANACAK. TÜRK ALFABESİ , LATİN ALFABESİNE ÇEVRİLECEK, MİLLET CAHİLLEŞTİRİLECEK. OKUMA YAZMASI BİTİRİLECEK. KİRİPTOLAR DEVREYE GİREREK EĞİTİM,ÖĞRETİM, MİLLİLİKTEN UZAK ŞEKLE GETİRİLECEK, İSLAMİ KIYAFET YASAKLANACAK,  KADIN ORTA MALI HALİNE GETİRİLECEK, İÇKİ,KUMAR, ZİNA TEŞVİK EDİLECEK,BUNLARA AİT DEVLET DESTEKLİ FİİLLER YAPILACAK. KERHANE,MEYHANE, KÜLÜPLER AÇILACAK, ALT TABAKA İÇİN, HALK EVLERİ, YÜKSEK TABAKA İÇİN ŞEHİR KÜLÜPLERİ İHDAS EDİLECEK. Geçmiş karalanacak, OSMANLIYI İMA EDEN NE VARSA YIKILACAK, YOK EDİLECEK. MEZARLARA KADAR İŞ GENİŞLETİLEREK, HALKIN GÖZÜ ÖNÜNDEKİ ŞEHİR İÇLERİNDEKİ MEZARLIKLAR VE MEZARLAR YIKILACAK. 

Biraz detaya girdigimizde, Şehrimiz Samsun da, SUBAŞINDAKİ tarihi işlemeli ÇEŞME, Yalı Camiindeki TARİHİ ÇEŞME, Eski STADIN karşısındaki TARİHİ ÇEŞME Bunlarda OSMANLI TUGRASI ve yazısı bulunduğu için YOK EDİLDİ. Cumhuriyet Meydanında, Şimdi Oto yazıhanalerinin oldugu  mekanın bir kısmı MEZARLIK idi, Park ın büyük bir kısmı MEZARLIK idi. Ziraat Bankasının bulundugu yer MEZARLIK idi. Yalı Camiinin Güney kısmındaki alan mezarlık idi, Vakıflar bankasının bulundugu yer arka kısmı Mezarlık ve Türbe idi. Mecidiyenin şubaşı yönündeki yerdeki SAİTBEY CAMİİ’ ve etrafındaKİ  MEZARLAR YOK EDİLDİ. Bunlar birkaç tanesi. O günkü İNGİLİZ talimatına uyarak icra’i faaliyet kuran güçlerin ALMAN ırkçılığı, İtalyan Irkçılığı Modeline uyarak YAPTIĞI IRKÇILIK çalışmaları ile, İslami Birlik ve Kardeşlige karşı yaptığı en büyük AYIRIMCILIK olarak ortaya çıkıyordu. Bu günün CHP sinin temelini teşkil eden bu SAPMALARDIR. 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR