KİMLERİ KASTETTİ?

KİMLERİ KASTETTİ?
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır, dünkü “Allah Bin Kere Belalarını Versin’ başlıklı köşesinde Belediyelerin paralarını hoyratça harcayanlarla ilgili ağır bir yazı yazdı.

Söz konusu köşede kimleri kastedildiği kamuoyunun merakına neden olurken Bahadır’ın önümüzdeki günlerde bu paraların kimlere verildiğini açıklaması beklenmekte.

5555555555555-001.png

ŞEHRİ ÇETE BOZUNTULARI MI TESLİM ALDI?
Adnan Bahadır’ın çetelerle verdiği mücadele nedeniyle dört aydan fazla bir süre cezaevinde kaldığı bilinmekte. Ak Parti iktidarlarında çetelere karşı verilen mücadele bilinirken, bazı Belediye Başkanlarının çetelerin kontrolüne girdiği iddiaları kamuoyuna bomba gibi düştü. Çetelere kurdurulan gazetelere ödenen milyonlarca liralık tutarların Belediye bütçelerini perişan ettiği, çalışan personele maaş ödenirken bu nedenle zorlanıldığı iddia edilmekte.

BELGELERİ YAYINLAYACAĞIZ!
Adnan Bahadır’ın köşesinde bahsettiği yüklü miktarlardaki ödemelerle ilgili belgelerin kendisinde olduğu ve bu belgeleri kamuoyu ile paylaşacağı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde bu belgeleri gazetemizde yayınlayarak, milletin paralarını kimlerin nerelere peşkeş çektiklerini kamuoyu ile paylaşacağız. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını çetelere ve onların yan kuruluşları olan basın kuruluşlarına aktaran siyasetçileri kamuoyuna sunacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum